RAL 6011 - Resedagroen

RAL 6011 - Resedagroen

Leestijd: 3 minuten 06-01-2023

Weet je nog niet welke groentint je kiest voor jouw muur? En wil je zeker weten dat als je niet genoeg verf hebt, je exact dezelfde tint weer kant krijgen. Ga dan voor een RAL kleur. De samenstelling van een RAL kleur maakt het mogelijk om dezelfde tint exact weer te creëren met verschillende merken verf. Al eens gekeken naar RAL 6011, ook wel Resedagroen genoemd? Resedagroen hoort bij de groene tinten van de RAL waaier. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor een muurtje in de woonkamer. Het geeft een stoere uitstraling aan je interieur. Meer informatie lees je hieronder. Direct aan de slag? Bestel dan hier je groene verf!

Welke kleur is RAL 6011?

Resedagroen valt zoals eerder gezegd onder de groentinten. RAL 6011 wordt voornamelijk gebruikt voor het schilderen van muren. De kleur groen heeft meer invloed op je dan je denkt. Groen is rustgevend, ontspannend en jeugdig. De kleur geeft het gevoel van hoop, gezondheid, avontuur en zelfbeheersing. Voor muurverf zijn er nog talloze andere groene muurverfkleuren beschikbaar.

RAL 6011 Resedagroen

RAL 6011 versus RAL 6021

De kleur RAL 6011 wordt Resedagroen genoemd en is verschillend van RAL 6021, deze wordt Bleekgroen genoemd. Het grote verschil zit hem dus in de groentint bij RAL 6011 en de groene tint  van RAL 6021. Beide kleuren zijn ontzettend populair bij het schilderen van muren.

RAL 6011 Resedagroen

RAL 6011 Resedagroen

RAL 6021 Bleekgroen

RAL 6021 Bleekgroen

RAL 6011 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 6011 met een van deze onderstaande kleuren. Ontdek verschillende kleurencombinaties en laat je inspireren. Okergeel, zachtroze, clean wit of stoer zwart; wauw! Wat een geweldige combinatie.

RAL 6011 Verf

RAL 6011 wordt verkocht door verschillende bekende merken. Denk eens aan Sigma, Flexa, Sikkens, Wijzonol en ga zo maar door. RAL kleurcodes zijn universeel en voor elk merk verf hetzelfde. Dat betekent dat je vrijwel in alle soorten verf de kleur RAL 6011 kunt realiseren. Of je nou op zoek bent naar houtverf, verf voor buiten of verf voor binnen. RAL 6011 is de kleur!

RAL 6011 Resedagroen

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL groentinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Dat er ontzettend veel kleuren bestaan, daar kunnen we niet omheen. Maar voor welke kleur kies jij? Ben jij op zoek naar inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Mocht je meer willen weten over RAL 6011, neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij helpen je graag verder! Samen zoeken wij de juiste kleur voor jouw interieur. 

RAL 6011 Resedagroen verf bestellen: