3031 Flexa Early Dew | Trend Kleur | Onlineverf.nl

Wegens de aanhoudende drukte zal je pakketje mogelijk later geleverd kunnen worden dan dat je van ons gewend bent. Wij zullen er echter alles aan doen om zendingen zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Houd je track & trace gegevens in de gaten voor de status van je bestelling. Wij hopen op je begrip!

3031 Flexa Early Dew


Flexa Early Dew verf bestellen?

De Flexa Early Dew is een echte trend kleur. Een frisse blauw grijze kleur die past in elk interieur. Je kunt de Early Dew bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven.

Kleurcode Early Dew

De Early Dew kleurcode is 3031. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Early Dew in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant uit.

Early Dew muurverf

Je woonkamermuur verven? De Early dew is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte accent kleur bij een witte of grijze basis. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs babykamer.

Bestel 3031 Early Dew in één van deze producten: