3029 Flexa Camouflage Green | Onlineverf.nl

Wegens de aanhoudende drukte zal je pakketje mogelijk later geleverd kunnen worden dan dat je van ons gewend bent. Wij zullen er echter alles aan doen om zendingen zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Houd je track & trace gegevens in de gaten voor de status van je bestelling. Wij hopen op je begrip!

3029 Flexa Camouflage Green


Flexa camouflage green

Flexa Camouflage Green verf bestellen?

Flexa Camouflage Green 3029 is een gangbare, veelgebruikte kleur. Een donkere groen/bruine kleur die past in ieder interieur. Je kunt de Camouflage Green bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven.

Kleurcode Camouflage Green

De Camouflage Green kleurcode is 3029. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Camouflage Green in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant uit.

Flexa Camouflage Green combineren

Je kunt Flexa Camouflage Green goed combineren met andere tinten. Het is altijd mooi om deze kleur te combineren met een witte tint. Speel eens met een wat donkere wit tint en probeer het daarna eens met een wat lichtere wittint. Flexa Camouflage Green lak is natuurlijk altijd een goed idee!

Camouflage Green muurverf

Je woonkamermuur verven? De Camouflage Green is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte basis kleur bij een wat fellere tint, of juist een witte serene achtergrond. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs babykamer.

Bestel 3029 Camouflage Green in één van deze producten: