Sandy Beach - Flexa

De Flexa Sandy Beach is, zoals de naam al zegt, een lichte en zachte kleur die je doet denken aan zand, strand en vakantie. Sandy Beach muurverf is makkelijk te combineren met wit en pasteltinten en lichtgrijs. Je kunt de kleur Sandy Beach als muurverf en ook lakverf bestellen. Want ook als houtlak op je kozijnen of een deur is Sandy Beach een fijne kleur die voor een gezellige sfeer zorgt. Naast Flexa Sandy Beach zijn er nog talloze andere Flexa kleuren.

Sandy Beach muurverf

Is Sandy Beach van Flexa voor de woonkamer een goede keuze? Ja, want deze lichte zandkleurige muurverf tint past echt in elke kamer en bij elke woonstijl. Het is een van de meest tijdloze en neutrale kleuren en voor Sandy Beach hoef je zeker geen Ibiza style interieur te hebben.

Stel je hebt een modern of industrieel interieur met veel grijstinten of krachtige kleuren als zwart, donkerblauw? Dan kan je jouw muren wit schilderen maar is het geheel best wel koud, en met muurverf in Sandy Beach heb je én een rustige basis én je voegt warmte toe aan je interieur. De rustige en warme uitstraling van Sandy Beach Flexa is fijn voor je woonkamer en het is vanwege de fijne sfeer ook een mooie kleur voor je slaapkamer of kinderkamer.

Sandy Beach Flexa kleurcode

De Sandy Beach kleurcode is 3016. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse van Flexa muurverf of Flexa lakverf hoeft te kopen. Met deze kleurcodes kun je de kleur ook in andere merken kunt krijgen, zoals Sigma, Sikkens of Histor!

Stel je wilt liever Sikkens of Sigma muurverf kopen maar dan in de kleur Sandy Beach? Dan mengen wij voor jou Sandy Beach in verf van Sigma of Sikkens! Zo kun jij straks met jouw favoriete verfmerk altijd genieten van alle mooie Flexa kleuren.

Kies uit muurverf en houtlak, bepaal of je hoogglans, zijdeglans of matte verf wilt en bestel eenvoudig online. Vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en je hebt de verf bestelling snel in huis, want bij Onlineverf is op werkdagen voor 23:59 uur besteld nog dezelfde dag verzonden.

Flexa Creations Sandy Beach

Flexa Sandy Beach is bij ons uiteraard verkrijgbaar in de welbekende Flexa Creations verf! Kies deze kleur in de Lakken voor de kozijnen en deuren, maar we kunnen deze kleur natuurlijk ook voor jou maken in de Flexa Creations muurverf. Zo heb je Flexa Sandy Beach 2,5 liter (kan ook in de lakken), maar ook Flexa Sandy Beach 5 liter!

Sandy Beach Flexa bestellen