S0.10.50 Flexa Denim Drift | Onlineverf.nl

Wegens aanhoudende drukte kan je pakketje mogelijk later worden geleverd. Wij doen er alles aan om jouw zending zsm te versturen. Houd je track & trace in de gaten. Wij hopen op je begrip!

Denim drift S0.10.50


flexa denim drift

Denim drift S0.10.50 verf bestellen?

Flexa Denim drift S0.10.50 is de Flexa kleur van het jaar 2017. Deze zacht blauwe kleur past in ieder interieur. Je kunt de Denim Drift bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven.

Kleurcode Denim Drift

De Denim Drift kleurcode is S0.10.50. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Denim Drift in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant uit.

Denim Drift muurverf

Je woonkamermuur verven? De Denim Drift is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte accent kleur bij een witte of grijze basis. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs babykamer.

Welke kleur past bij Denim Drift?

De mooie blauwe kleur die is gebruikt bij de Flexa Kleur van het Jaar 2017 is goed combineren. Zo kun je Denim Drift combineren met bijvoorbeeld wit en/of bruin. Als je op de muren de blauwe kleur aanbrengt, is het bijvoorbeeld erg mooi om de kozijnen wit te schilderen. Dit geeft een frisse look. Anderzijds kun je ook prima witte meubels en decoratief in de ruimte gebruiken. Wat betreft de kleur bruin; de blauwe kleur is perfect te combineren met bruine meubels en accessoires. Een mooie teak kleur past perfect!

Bestel S0.10.50 Denim Drift in één van deze producten: