RAL 7033 - Cementgrijs

RAL 7033 - Cementgrijs

Leestijd: 3 minuten 11-01-2023

Grijstinten zijn tijdloos en trendy tegelijk want ze passen in elk interieur en bij elke woonstijl. Maar hoe kies je de grijze kleur muuverf of lakverf die bij jou past? Laat je inspireren en bekijk het kleurenpalet van de grijstinten uit de collectie RAL kleuren om een keuze te maken. Deze universele kleuren zijn steeds hetzelfde vanwege de unieke codes en een hele reeks aan schakeringen staat voor je klaar. RAL 7033 Cementgrijs valt onder de RAL grijstinten en is onderdeel van de RAL Classic collectie. Deze kleur is een echte basiskleur en erg mooi als hoofdkleur voor je slaapkamer, woonkamer of keuken. Bovendien kan je cementgrijs makkelijk combineren met lichte wit tinten en ook donkere tinten als zwartgrijs of mosgroen.

Welke kleur is RAL 7033?

RAL 7033 is cementgrijs en lijkt gek genoeg niet helemaal op cement of beton of andere steengrijze kleuren. Als je RAL 7033 muurverf op je woonkamer of slaapkamer muren aanbrengt dan zie je heel duidelijk een groene ondertoon van deze prachtige kleur. Cementgrijs heeft een erg natuurlijke uitstraling en is een lichte grijsgroene tint die in elk interieur past. Maak gebruik van de rust en warmte die RAL 7033 aan je interieur geeft.

Combineer RAL 7033 met een industrieel of stoer design interieur voor een warm en natuurlijk accent tussen alle zwarte, grijze, stalen en chroom tinten. Heb je een Scandinavisch of Basic interieur dan is een hele kamer in deze kleur erg mooi want RAL 7033 staat prachtig bij een wit en beige woninginrichting. Naast RAL 7033 muurverf mengen wij ook RAL 7033 lakverf voor je, stel je wilt een houten dressoir, deuren en kozijnen of een tafelblad in cementgrijs schilderen. 

RAL 7033 Cementgrijs

RAL 7033 versus RAL 7035

RAL 7033 Cementgrijs heeft een warme en natuurlijke uitstraling vanwege de lichtgroene ondertoon. Wil jij echter een neutrale grijstint die meer de uitstraling van steen, cement of beton heeft? Kies dan RAL 7035 Lichtgrijs. Lichtgrijs RAL 7035 muurverf of lakverf geeft jouw interieur een moderne en strakke uitstraling. Het is een neutralere kleur dan RAL 7033 cementgrijs. Met de vergrijsde groentint RAL 7033 breng je wel degelijk kleur in je interieur aan.

RAL 7033 Cementgrijs

RAL 7033 Cementgrijs

RAL 7035 Lichtgrijs

RAL 7035 Lichtgrijs

Beide kleuren zijn geschikt als muurverf en wij mengen ook regelmatig RAL 7035 en RAL 7033 lakverf. Want zeg nou eerlijk, witte raam- en deurkozijnen zijn standaard. Een vleugje lichtgrijs of cementgrijs op je kozijnen geeft je kamer op een subtiele manier veel meer diepte. Tijdloos zijn deze kleuren allemaal, altijd een goede keuze! 

RAL 7033 Kleurencombinaties

Natuurtinten zijn de laatste jaren enorm populair geworden omdat wij de natuur in huis willen halen. De groene ondertoon van cementgrijs maakt dat je RAL 7033 muurverf of lakverf makkelijk combineert. In een Scandinavisch of Basic interieur past cementgrijs perfect. Combineer ook met trendy kleuren als Wild Wonder, de lichte geelgroene kleur van het jaar van Flexa, voor een fris accent op je muren! RAL 7033 muurverf is terecht de perfecte basis voor alle woonstijlen, van landelijk tot industrieel. En RAL 7033 lakverf voor je deuren en raamkozijnen binnen of buiten is ook een uitstekende en tijdloze keuze.  

RAL 7033 Verf

Elk merk heeft RAL 7033 verf in het assortiment, zo heb je RAL 7033 van Sigma, RAL 7033 van Flexa, RAL 7033 van Sikkens enzovoorts. Je kan dus ook diverse soorten muurverf en lakverf RAL 7033 kopen. Jij kiest of je RAL 7033 matte of glanzende verf laat mengen. Cementgrijs RAL 7033 is geschikt voor muren en plafonds, prachtig rustgevend zo’n groengrijs plafond op je slaapkamer! Omdat de RAL kleurcodes universeel zijn maakt het voor ons niet uit of wij RAL 7033 lakverf of muurverf voor je mogen mengen in cementgrijs, je krijgt altijd RAL 7033 van bijvoorbeeld Flexa, Histor, Sigma, Wijzonol of Sikkens.

RAL 7033 Cementgrijs

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf.nl met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • Achteraf betalen mogelijk!

Ben jij er al uit of RAL 7033 jouw kleur is? Of kom je erachter dat grijs toch niet jouw kleur is en wil je meer inspiratie opdoen over de verschillende bestaande kleuren? Bestel dan een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Twijfel je nog en wil je meer weten over RAL 7033, neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij staan graag voor je klaar en zoeken samen met jou de juiste kleuren!

RAL 7033 Cementgrijs verf bestellen: