RAL 7030 - Steengrjis

RAL 7030 - Steengrjis

Leestijd: 3 minuten 04-11-2022

De kleur RAL 7030 staat voor steengrijs. Deze kleur uit de RAL Classics familie is een prachtige grijstint. Net als alle grijze kleuren past steengrijs mooi in een modern interieur, denk aan de populaire betonlook. RAL 7030 is een populaire keuze voor binnenverf, schilder een muur steengrijs of juist de vloer. Ook als buitenverf kun je RAL 7030 kiezen, denk aan lakverf in deze fijne grijstint voor je raamkozijnen of een houten buitendeur. Kies hier in de online verfshop de muurverf of lakverf van je favoriete merk en wij mengen hem in voor je op kleur! Ben je benieuwd welke lichtere of donkerdere RAL kleuren er zijn? Laat je inspireren en bekijk de grijze tinten van de RAL Kleurenwaaier.

WELKE KLEUR IS RAL 7030?

De grijze kleur is niet lichtgrijs. RAL 7030 heeft een iets warmere uitstraling dankzij de warme ondertoon. Het zit meer richting de bruin grijze kleuren, in tegenstelling tot RAL 7031 blauwgrijs dat veel afstandelijker overkomt. Ben je op zoek naar een grijstint die vooral niet kil of afstandelijk is dan maak je met RAL 7030 steengrijs de juiste keuze. RAL 7030 steen grijs is vanwege de warme uitstraling een fijne kleur voor op je woonkamer muren. Naast RAL 7030 muurverf kiezen mensen deze kleur ook vaak als lakverf voor houten deur- of raamkozijnen. Heb je witte (buiten)muren en schilder je de kozijnen steengrijs dan creëer je veel diepte binnen of buiten door dit prachtige, grijze kleuraccent!

RAL 7030 tegen RAL 7016

Met steengrijs creëer je echt een steenlook muur in huis wanneer je deze muurverf koopt. Wij je juist een betonlook vloer? Dan is RAL 7030 een uitstekende keuze voor je verf. RAL 7016 antracietgrijs zit in dezelfde kleurfamilie. Je ziet het al aan het nummer, beginnend met de 70. Echter is antracietgrijs een stuk donkerder. Zowel RAL 7030 als ook RAL 7016 hebben een moderne uitstraling en passen in elk interieur. Het enige wat jij je moet afvragen is: welk effect wil je bereiken met een van de prachtige grijstinten?

RAL 7030 Steengrijs

RAL 7016 Antracietgrijs

RAL 7030 voordeur

Een reden om voor steengrijs te kiezen als kleur voor je voordeur is de prachtige uitstraling van deze grijstint. Heb je een houten voordeur en lak je hem af met steengrijs dan krijgt je woning een stoere, moderne look. Omdat de industriële woonstijl populair is zie je tegenwoordig vaak voordeuren in RAL 7030 of een andere grijstint. Ga je voor steengrijs hoogglans? Dat is voor lakverf wel de favoriete keuze.

RAL 7030 muurverf

Koop je RAL 7030 muurverf hier in de webshop dan kies je het merk verf van je voorkeur. Muurverf van bekende merken als Sigma, Sikkens, Flexa en meer mengen wij in steengrijs RAL 7030 voor je! Zo weet je zeker dat je los van de muurverf de juiste kleur ontvangt. Heb je al een deel steengrijs geschilderd en bestel je RAL 7030 muurverf bij? Geen probleem, want een RAL kleur is altijd hetzelfde, dus ga gerust verder met jouw schilderklus zodra je jouw verf bestelling binnen hebt. 

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 7030 Steengrijs? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de lakverf of muurverf maakt.

RAL 7030 verf bestellen: