RAL 5005 - Signaalblauw

Je gaat schilderen, altijd leuk! Ben je op zoek naar muurverf voor je woonkamer, slaapkamer of hal of heb je de beste lak voor je kozijnen nodig? In elk geval is de juiste kleur bepalend voor de sfeer. Wil je zeker weten dat je exact de kleur op je muren of houtwerk schildert die je hebt gekozen, ga dan voor een van de vele RAL kleuren. Elke RAL kleur heeft een eigen kleurnummer, handig want je kan kozijnen én de muur in dezelfde tint schilderen, en de boel zelfs na jaren in exact die kleur overschilderen. 

RAL 5005 Signaalblauw is een kleur uit de grote familie van blauwe RAL tinten. Het is een blauwe kleur die opvalt, geen licht of donkerblauw maar bam echt blauw zoals op de verkeersborden, Signaalblauw dus. Binnen de RAL Classic blauwtinten kies je trouwens uit meer dan 25 prachtige blauwe kleuren voor op je muur, kozijn, of in je badkamer. Ontdek het hele palet aan blauwtinten op de RAL kleurenwaaier , laat je inspireren! Wij mengen graag RAL 5005 muurverf of lakverf en elke andere blauwe kleur verf voor je! 

WELKE KLEUR IS RAL 5005?

Binnen de RAL grijstinten is RAL 5005 een stralende kleur die je blij maakt. Signaalblauw combineer je makkelijk met wit en grijstinten. In een Scandinavisch interieur met rustige kleuren is RAL 5005 Signaalbauw een prachtig accent, verfrissend. 

RAL 5005 muurverf staat ook erg leuk als muurverf in de kinderkamer. En dit is echt de perfecte kleur voor een maritiem accent, stel dat je RAL 5005 toevoegt op je badkamer, ga dan wel voor vochtbestendige muurverf die geschikt is voor je badkamer muren. 

RAL 5005 is een erg universele kleur binnen de familie van blauwtinten. Signaalblauwe muurverf is een populaire keuze, RAL 5005 lakverf mengen wij net zo makkelijk voor je. Stel je wilt ook een ledikant, dressoir of boekenkast in deze moderne blauwe kleur schilderen. Kies zelf bij je verf bestelling of je RAL 5005 verf in glanzend of mat koopt, passend bij het effect dat je wilt creëren.

RAL 5005 versus RAL 5004

Als je RAL 5005 Signaalblauw kiest dan ga je voor een moderne, heldere kleur blauw die er mag zijn. RAL 5004 Zwartblauw lijkt dicht in de buurt van Signaalblauw te zitten. Maar Zwartblauw is een veel donkerdere tint waarmee je diepte toevoegt aan je interieur. Waar je RAL 5005 makkelijk op je muur schildert is RAL 5004 veel eerder een kleur voor houten kozijnen en deuren, binnen of buiten.

RAL 5005

RAL 5004

RAL 5005 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 3005 met andere warme tinten voor een hele fijne sfeer, denk aan elegante zandtinten, beige of caramel kleuren voor een natuurlijke look, kies glanzende accessoires en een vleugje grijs voor een Hotel chique stijl, RAL 3005 is helemaal van nu!

RAL 5005 VERF

Elk merk heeft RAL 5005 muurverf of houtlak in het assortiment. Laat Signaalblauw in elke glansgraad mengen die jij nodig hebt, van matte muurverf in RAL 5005 tot hoogglans houtlak in Signaalblauw. Wij mengen alle A-merken verven in RAL 5005, denk aan Sigma, Sikkens, Flexa en meer. 

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw RAL blauwtinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen
Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 5005? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 5005 Signaalblauw verf bestellen