RAL 3005 - Wijnrood

Wil je jouw kamer schilderen en ook nog eens de kozijnen of een het dressoir lakken, en dat allemaal in dezelfde kleur? Ga dan voor een RAL nummer, dan weet je zeker dat je op de muur en het houtwerk exact dezelfde tint hebt staan. Dat is het grote voordeel van de RAL kleuren. Je weet van tevoren al zeker dat muurverf en lak exact dezelfde tint hebben. 

RAL 3005 Wijnrood hoort bijvoorbeeld bij de familie rode RAL tinten. Deze rode kleur straalt warmte en een fijne sfeer uit, wijnrood zoals het glaasje wijn, heerlijk. Je kan makkelijk voor een lichtere of donkerdere nuance kiezen, er zijn meer dan 20 prachtige rode RAL kleuren. Het grote palet aan tinten biedt je volop inspiratie, op de RAL kleurenwaaier staan bijvoorbeeld alle rood tinten bij elkaar, elke schakering kan je makkelijk vergelijken. En wij mengen graag RAL 3005 muurverf of lakverf in Wijnrood voor je!

WELKE KLEUR IS RAL 3005?

Wijnrood RAL 3005 doet je denken aan een glaasje rode wijn, die diepe kleur met een warme uitstraling zorgt voor sfeer en een stijlvol accent in je interieur. RAL 3005 is binnen de familie van roodtinten een rustige tint. Wil je graag een warm accent toevoegen aan een modern of industrieel interieur, dan is Wijnrood een fijne kleur en perfecte keuze. Denk aan een statement muur of een kleurvlak op de wand in je woonkamer. Wijnrood is ook een fijne achtergrondkleur, stel je hebt grijze keukenkastjes. 

RAL 3005 kan je veelvuldig combineren, met grijs, zwart, chrome en ook wit. Wijnrood zie je vaker als muurverf, als verf voor kozijnen of deuren kom je hem weinig tegen, tenzij je jouw Zweedse blokhut van rode accenten wilt voorzien. Voor jouw houtwerk koop je RAL 3005 houtlak in mat of zijdeglans. Wil je een wijnrode muur dan is RAL 3005 ook chique in een glanzende versie, bij Onlineverf laat je verf in elke glansgraad mengen in Wijnrood.

RAL 3005 versus RAL 3000

Waar Wijnrood RAL 3005 warm en rustig is haal je met RAL 3000 Vuurrood pit in huis. Je hebt wel lef als je voor rood als muurverf of als accentkleur kiest, dat weet elke schilder. De vraag is welke uitstraling en sfeer wil je creëren? RAL 3000 Vuurrood is pittig, energiek, actief, leuk voor je keuken of een accent in de kinderkamer voor je echte brandweer fan. Maar wil je rust en rood dan is RAL 3005 Wijnrood jouw beste keuze, hij past perfect bij de open haard van je woonkamer, een bruin cafe of als achtergrondkleur voor je leesstoel, met Wijnrood relax je!

RAL 3005

RAL 3000

RAL 3005 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 3005 met andere warme tinten voor een hele fijne sfeer, denk aan elegante zandtinten, beige of caramel kleuren voor een natuurlijke look, kies glanzende accessoires en een vleugje grijs voor een Hotel chique stijl, RAL 3005 is helemaal van nu!

RAL 3005 VERF

Elk merk heeft RAL 3005 muurverf of houtlak in het assortiment. Laat Wijnrode verf mengen, van mat tot zijdeglans. Je bent hier helemaal aan het juiste adres, met RAL 3005 verf van A-merken zoals Sigma, Sikkens, Flexa en meer. 

Dus zeker als je jouw hoeveelheid muurverf of houtlak exact wilt afstemmen op jouw schilderklus bestel je snel en eenvoudig de mooiste roodtinten zoals RAL 3005 in de online verfwinkel. Laat de beste verf mengen, tot zelfs 10 liter in Wijnrood en ga voor het perfecte resultaat met verf die snel droogt, niet verkleurd en zelfs afneembaar is.  

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw RAL roodtinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 3005? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 3005 Wijnrood verf bestellen