RAL 3000 - Vuurrood

Als je een nieuwe kleur voor op je muren of houtwerk zoekt dan kan je veel inspiratie opdoen bij de  RAL kleuren. Het fijne is, dat RAL kleuren universeel zijn en overal ter wereld dezelfde codes hebben waardoor er geen vergissing kan ontstaan als je jouw kleur verf met bijbehorende code bestelt. 

Kies je voor een roodtint zoals RAL 3000, dan is jouw verf Vuurrood. Vuurrood staat tussen alle rode tinten van de RAL kleurenwaaier. Deze kleur is een fantastische accentkleur, bijvoorbeeld voor de houten kozijnen van je tuinhuis in Zweedse stijl. Of als muurverf voor je kleine brandweer fan. Vuurrood geeft pit en karakter aan je interieur.

WELKE KLEUR IS RAL 3000?

De naam zegt het al, deze kleur is zo rood als vuur. En dat levendige karakter van vuur straalt deze kleur ook zeker uit. Omdat Vuurrood een pittige kleur schilder je daar prachtige accenten mee. RAL 3000 is perfect voor een eyecatcher, het schilderen van een raamkozijn en de deur van je houten tuinhuis, stel de rest is wit - of juist andersom, zo’n mooie Zweedse blokhut die je vuurrood schildert en deur en ramen stralend wit. 

RAL 3000 is ook goed voor een kleuraccent in een modern interieur. Met matte muurverf in Vuurrood kan je een vierkant vlak op een statement muur schilderen. Zo creer je een kader op je binnenmuur, perfect voor een groot schilderij ernaast of deels op dat kleurvlak, wees creatief met RAL 3000! De perfecte kleur voor een unieke look in huis. Voor muurverf zijn er nog talloze andere rode  muurverf kleuren beschikbaar.

RAL 3000 versus RAL 3005

De kleur RAL 3000 wordt Vuurrood genoemd en is zo pittig als chili. Vuurrood is een uitstekende accentkleur, echt iets voor lef in je interieur. RAL 3005, ook een rode RAL tint, heet Wijnrood. En ook deze kleur is krachtig. Het verschil tussen RAL 3000 en RAL 3005 is, dat Wijnrood een donkerdere tint is. Hierdoor valt Vuurrood sneller op, maar karakter voeg je met beide RAL roodtinten toe aan je interieur.

RAL 3000

RAL 3005

RAL 3000 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 3000 op verschillende manieren, hieronder zie je een aantal prachtige voorbeelden staan voor mooie combinaties van Vuurrood RAL 3000 met andere kleuren.

RAL 3000 VERF

Elk merk heeft RAL 3000 verf in het assortiment, laat jouw Vuurrood RAL 3000 mengen als muurverf van Sigma, Flexa of Sikkens en schilderen maar! Ook houtlak mengen wij voor je in RAL 3000 van Sikkens, Sigma, Wijzonol en meer. Omdat je voor een RAL kleur kiest maakt het niet uit of je RAL 3000 muuverf, houtverf of buitenverf laat mengen, hij is altijd precies hetzelfde. Wij mengen jouw favoriete verf merk graag in RAL 3000 voor je! 

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw RAL roodtinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 3000? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 3000 Vuurrood verf bestellen