RAL 1007 - Narcissengeel

Jij wilt muren of je kozijnen schilderen en wat is jouw eerste stap? De juiste kleur bepalen, want je wilt dat die perfect past bij jouw woonkamer en jouw persoonlijke stijl, ook als het om schilderwerk buiten gaat. Gelukkig zijn er RAL kleuren, als je voor een RAL kleur kiest dan weet je zeker dat bijvoorbeeld RAL 1007 Narcissengeel is, dit is vandaag zo en ook over een aantal jaren. Super handig wanneer je een kleur wilt opfrissen en niet veranderen omdat hij gewoon mooi is.  

Omdat elke tint haar eigen RAL nummer heeft kan je ook kleuren uit dezelfde ‘familie’ makkelijk vergelijken. Op de RAL kleurenwaaier zie je Narcissengeel staan, dat is RAL 1007, en je kan direct zien welke lichtere of donkerdere RAL geeltinten er zijn. Zo maak je makkelijk jouw keuze, en wij mengen elk A-merk verf voor je in RAL 1007, zo makkelijk is het.

WELKE KLEUR IS RAL 1007?

De kleur RAL 1007 heeft de naam Narcissengeel. Het is dan ook precies die stralende diepe kleur geel van de bloem narcis. En dan niet dat lichte geel in het midden van dit voorjaarsbloemetje, maar de kleur geel die de bladeren hebben. Net als eigeel. Lekker dus, RAL 1007 is vrolijk, energiek, opvallend en natuurlijk. Narcissengeel is de perfecte kleur muurverf voor als je een accent wilt schilderen, of voor die ene muur op de kinderkamer. Als kleur voor kozijnen is RAL 1007 minder populair, wanneer je lakverf in Narcissengeel koopt dan is dat voor een houten meubeltje in huis of voor een of meerdere stoelen om een duidelijk accent te zetten. RAL 1007 is een allrounder en je kiest deze kleur heel bewust - voor die energieke boost in en rond huis.

RAL 1007 versus G0.08.84

Om je een beter beeld te geven van verschillende kleuren geel en de sfeer die je kan creëren vergelijken wij hier twee; RAL 1007 en G0.08.84 dat is Bentheimergeel. Bentheimergeel is een populaire gele verf kleur van het merk Sikkens. Bentheimergeel is een zachte en frisse kleur die je in Nederland veel terugziet op houten kozijnen en deuren binnen en buiten. Een goede kleur voor jouw Sikkens lakverf dus. 

RAL 1007 kies je juist niet voor kozijnen of deuren, want Narcissengeel is juist mooi als muurverf, schilder een kader, cirkel of lambrisering om je kamer een energieke uitstraling te geven, combineer met zandtinten en roomwit voor een natuurlijke look, perfect voor liefhebbers van de Scandinavische of Basic stijl.

RAL 1007

G0.08.84

RAL 1007 Kleurencombinaties

Een natuurlijke kleur als Narcissengeel combineer je makkelijk met andere natuurtinten zoals beige, lichtgroen of een vleugje oker. De warme gele kleur RAL 1007 past ook in een Hotel Chic interieur, denk aan gouden accenten, een zacht vloerkleed en elegant interieur, ook daar wil je een vleugje kleur en dat kan uitstekend met RAL 1007.  

RAL 1007 VERF

Elk merk verf kan je bij ons in de online verfwinkel laten mengen in RAL 1007 Narcissengeel. Of je muurverf van Sigma in RAL 1007 nodig hebt of wanneer je de beste lakverf van Sikkens in RAL 1007 wil kopen, alles kan. Schilder jij het liefst met Flexa, Wijzonol of Histor? Ook die mengen wij in RAL 1007 voor je.

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw RAL geeltinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 1007? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 1007 Narcissengeel verf bestellen