Petrol kleuren

Flexa heeft een breed aanbod aan Petrolkleuren in haar kleurenwaaier staan. Of je nou voor een verfrissende tint gaat zoals Aquagroen, of een diepe en intense kleur zoals Lush Aqua, bij Flexa is er genoeg keuze! 

Full Aqua

Full Aqua van Flexa is een levendige mix van aqua en groen, die een frisse en kalmerende uitstraling biedt. Het roept beelden op van rustige wateren, waardoor een gevoel van sereniteit en kalmte ontstaat. Het is perfect voor ruimtes waar een vleugje natuurlijke schoonheid gewenst is, zoals badkamers of slaapkamers.

Lush Aqua

Lush Aqua van Flexa is een diepere en intensere versie van de traditionele aquatint. Het combineert de rustgevende eigenschappen van aqua met een rijke, weelderige uitstraling die een gevoel van luxe en comfort toevoegt aan elke ruimte. Deze kleur roept het beeld op van weelderige tropische wateren, waardoor een sfeer van ontspanning en verfijning ontstaat.

RAL 6004 - Blauwgroen

RAL 6004 is een subtiele en verfijnde blauwgroene kleur die doet denken aan de schoonheid van de natuur. Het combineert de rustgevende kwaliteiten van blauw met de frisheid van groen, waardoor een evenwichtige en harmonieuze uitstraling ontstaat. Deze tint is ideaal voor het creëren van een kalme en uitnodigende omgeving, zowel binnen als buiten.

Full Ocean

Full Ocean van Flexa is een diepe en levendige blauwe kleur die de kracht en schoonheid van de oceaan oproept. Het intense blauw roept beelden op van uitgestrekte wateren en brengt een gevoel van sereniteit en vrijheid met zich mee. Deze kleur is perfect voor ruimtes waar een statement gemaakt mag worden en waar een gevoel van rust en verfijning gewenst is.

Aquagroen

Aquagroen van Flexa is een verfrissende en levendige kleur die het beste van aqua en groen combineert. Het brengt een gevoel van sereniteit en vitaliteit met zich mee, waardoor een levendige en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze kleur is perfect voor ruimtes waar een vleugje natuurlijke frisheid gewenst is, zoals keukens of woonkamers.
 

Peacock pearl

Peacock Pearl van Flexa is een prachtige en elegante kleur die doet denken aan de iriserende veren van een pauw. Het combineert diepe blauwe en groene tinten met subtiele parelmoeraccenten, waardoor een gevoel van luxe en verfijning ontstaat. Deze kleur voegt een vleugje mysterie en glamour toe aan elke ruimte en is perfect voor het creëren van een chique en stijlvolle uitstraling.

Carribean puur aqua

Carribean Puur Aqua van Flexa is een levendige en verfrissende kleur die de schoonheid en levendigheid van de Caribische Zee oproept. Het heldere aqua brengt een gevoel van rust en ontspanning met zich mee, terwijl de levendige tinten energie en vitaliteit toevoegen aan elke ruimte. Deze kleur is perfect voor het creëren van een tropische en uitnodigende sfeer, zowel binnen als buiten.

RAL 5021 Waterblauw

RAL 5021 is een rustgevende en kalmerende tint van blauw die doet denken aan heldere wateren en zonnige luchten. Het brengt een gevoel van sereniteit en frisheid met zich mee, waardoor een ontspannen en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze kleur is ideaal voor ruimtes waar een gevoel van rust en kalmte gewenst is, zoals slaapkamers of studeerkamers.
 

Petrol kleurige verf

Bij Onlineverf.nl ontdek je deze prachtige kleuren in jouw favoriete verfmerk. Of je nu fan bent van Sigma, Sikkens, Flexa, Wijzonol of een ander merk; wij mengen deze kleur voor jou! Zo geniet je niet alleen van een Petrol tint, maar ook nog eens van jouw vertrouwde merk. 

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw Petrol verf bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Petrol kleuren? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.


RAL kleuren
RAL 1006 - Maisgeel
RAL 1013 - Parelwit
RAL 1015 - Licht ivoor
RAL 3007 - Zwartrood
RAL 3009 - Oxyderood
RAL 3014 - Oudroze
RAL 3020 - Verkeersrood
RAL 5004 - Zwartblauw
RAL 5020 - Oceaanblauw
RAL 5026 - Parelmoer nachtblauw
RAL 6009 - Dennengroen
RAL 6006 - Grijs - olijfgroen
RAL 6027 - Lichtgroen
RAL 6029 - Mintgroen
RAL 6034 - Pastelturquoise
RAL 7015 - Leigrijs
RAL 7016 - Antracietgrijs
RAL 7021 - Zwartgrijs
RAL 7022 - Ombergrijs
RAL 7024 - Grafietgrijs
RAL 7032 - Kiezelgrijs
RAL 7035 - Lichtgrijs
RAL 7043 - Verkeersgrijs
RAL 7044 - Zijdegrijs
RAL 7047 - Telegrijs 4
RAL 7048 - Parelmoer Grijs
RAL 8022 - Zwartbruin
RAL 9001 - Cremewit
RAL 9002 - Grijswit
RAL 9003 - Signaalwit
RAL 9004 - Signaalzwart
RAL 9005 - Gitzwart
RAL 9010
RAL 9011- Grafietzwart
RAL 9016 - Verkeerswit
RAL 9017 - Verkeerszwart