Indigo kleuren

Indigo kleuren

Leestijd: 5 minuten 21-03-2024

Flexa heeft een breed aanbod aan Indigo kleuren in haar kleurenwaaier staan. Of je nou voor een subtiele tint gaat zoals Faded Indigo, of een diepe en rijke kleur zoals Full indigo, bij Flexa is er genoeg keuze! 

Delicate Indigo

Delicate Indigo van Flexa is een verfkleur die subtiliteit combineert met diepte, waardoor een rustgevende en toch intrigerende sfeer ontstaat. Het is een zachtere variant van indigo, met een lichte en verfijnde uitstraling die perfect past bij een scala aan interieurstijlen. Deze kleur wordt gekenmerkt door zijn kalmerende effect, waardoor het ideaal is voor ruimtes waar ontspanning en sereniteit gewenst zijn, zoals slaapkamers, woonkamers of leeshoeken. Met zijn veelzijdigheid en tijdloze charme voegt Delicate Indigo een vleugje elegantie toe aan elke kamer waar het wordt toegepast.

Faded Indigo

Faded Indigo van Flexa is een verfkleur die het subtiel verweerde effect van oude denim combineert met diepe, intrigerende tinten van indigo. Deze kleur straalt een rustige en ontspannen sfeer uit en voegt een vleugje nostalgie toe aan elke ruimte. Het is een veelzijdige kleur die goed samengaat met andere neutrale tinten en accentkleuren, waardoor het ideaal is voor het creëren van een gezellige ambiance in woonruimtes, slaapkamers en studeerkamers. Faded Indigo voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan elk interieur.

Full Indigo

Full Indigo van Flexa is een diepe en rijke indigokleur die een krachtige en toch verfijnde uitstraling biedt aan elke ruimte. Het is een intense tint die een gevoel van mysterie en diepte oproept. Deze kleur straalt zelfverzekerdheid uit en voegt een vleugje luxe toe aan het interieur. Full Indigo is ideaal voor ruimtes waar een statement gemaakt moet worden, zoals een foyer, eetkamer of studeerkamer. Het kan worden gecombineerd met neutrale tinten voor een evenwichtige uitstraling, of met contrasterende kleuren voor een gedurfde en opvallende look. Met zijn krachtige aanwezigheid voegt Full Indigo een onmiskenbaar gevoel van stijl en elegantie toe aan elke kamer.

Lush Indigo

Lush Indigo van Flexa is een diepe en weelderige indigokleur die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte. Het straalt een aura van mysterie en elegantie uit, waardoor een krachtige en toch uitnodigende sfeer ontstaat. Deze kleur brengt een gevoel van diepte en warmte in het interieur en is ideaal voor het creëren van een gezellige en stijlvolle ambiance, bijvoorbeeld in een woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.

Indigo Depths

Indigo Depths van Flexa is een diepe en intrigerende indigokleur die een gevoel van rust en sereniteit oproept. Het straalt een kalmerende en ontspannen sfeer uit, waardoor het perfect is voor ruimtes waar ontspanning en introspectie gewenst zijn, zoals een slaapkamer of meditatieruimte. Deze kleur voegt een vleugje diepte en mysterie toe aan het interieur, waardoor een gevoel van rust en harmonie ontstaat.

Pure Gentle Indigo

Pure Gentle Indigo van Flexa is een zachte en rustgevende indigokleur die een vleugje sereniteit en verfijning toevoegt aan elke ruimte. Het heeft een subtiele charme en een tijdloze uitstraling, waardoor het ideaal is voor het creëren van een rustgevende en stijlvolle ambiance, bijvoorbeeld in een slaapkamer, leeshoek of kantoor. Deze kleur brengt een gevoel van kalmte en evenwicht in het interieur en is perfect voor wie op zoek is naar een vleugje elegantie en comfort.

Pure Mild Indigo

Pure Mild Indigo van Flexa is een ingetogen, verfijnde indigokleur die een vleugje subtiliteit en sereniteit toevoegt aan elke ruimte. Het straalt een rustige en kalmerende sfeer uit, waardoor het ideaal is voor het creëren van een gezellige en uitnodigende ambiance. Deze kleur heeft een tijdloze charme en een zachte uitstraling, waardoor het perfect is voor ruimtes waar een ontspannen en evenwichtig gevoel gewenst is, zoals een slaapkamer, leeshoek of studeerkamer. Pure Mild Indigo brengt een gevoel van harmonie en verfijning in het interieur, waardoor het een populaire keuze is voor wie op zoek is naar een subtiele en elegante indigokleur.

Real Indigo

Real Indigo van Flexa is een diepe, intense indigokleur die een gevoel van authenticiteit en kracht uitstraalt. Het roept een sfeer op van diepte en mysterie, waardoor het ideaal is voor ruimtes die een statement moeten maken. Deze kleur voegt een vleugje drama en elegantie toe aan het interieur, waardoor het een opvallende en toch verfijnde keuze is voor woonkamers, eetkamers of studeerkamers.

 

Smooth Indigo

Smooth Indigo van Flexa is een zijdezachte, rustgevende indigokleur die een gevoel van ontspanning en comfort creëert. Het straalt een kalme en serene sfeer uit, waardoor het perfect is voor ruimtes waar rust en harmonie gewenst zijn, zoals slaapkamers of meditatieruimtes. Deze kleur brengt een gevoel van zachtheid en zachtheid in het interieur, waardoor het een uitnodigende en gastvrije uitstraling heeft.

Suave Indigo

Suave Indigo van Flexa is een elegante en verfijnde indigokleur die een gevoel van luxe en verfijning toevoegt aan elke ruimte. Het straalt een tijdloze charme uit, waardoor het ideaal is voor het creëren van een stijlvolle en toch uitnodigende ambiance. Deze kleur brengt een gevoel van elegantie en klasse in het interieur, waardoor het een populaire keuze is voor formele ontvangstruimtes, eetkamers of studeerkamers.

Valued Indigo

Valued Indigo van Flexa is een waardevolle en tijdloze indigokleur die een gevoel van diepte en intensiteit toevoegt aan elke ruimte. Het straalt een gevoel van rijkdom en elegantie uit, waardoor het perfect is voor het creëren van een luxe en toch verfijnde ambiance. Deze kleur brengt een gevoel van kracht en schoonheid in het interieur, waardoor het een opvallende en toch klassieke keuze is voor woonkamers, eetkamers of studeerkamers.

Subtle Indigo

Subtle Indigo van Flexa is een subtiele en ingetogen indigokleur die een vleugje verfijning en warmte toevoegt aan elke ruimte. Het straalt een rustige en kalmerende sfeer uit, waardoor het ideaal is voor het creëren van een gezellige en uitnodigende ambiance. Deze kleur brengt een gevoel van zachtheid en subtiliteit in het interieur, waardoor het een rustgevende en evenwichtige uitstraling heeft.

Indigo kleurige verf

Bij Onlineverf.nl ontdek je deze prachtige kleuren in jouw favoriete verfmerk. Of je nu fan bent van Sigma, Sikkens, Flexa, Wijzonol of een ander merk; wij mengen deze kleur voor jou! Zo geniet je niet alleen van een Indigo tint, maar ook nog eens van jouw vertrouwde merk. 

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF

Koop jouw Indigo verf bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over de Indigo kleuren van Flexa? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.


RAL kleuren
RAL 1006 - Maisgeel
RAL 1013 - Parelwit
RAL 1015 - Licht ivoor
RAL 3007 - Zwartrood
RAL 3009 - Oxyderood
RAL 3014 - Oudroze
RAL 3020 - Verkeersrood
RAL 5004 - Zwartblauw
RAL 5020 - Oceaanblauw
RAL 5026 - Parelmoer nachtblauw
RAL 6009 - Dennengroen
RAL 6006 - Grijs - olijfgroen
RAL 6027 - Lichtgroen
RAL 6029 - Mintgroen
RAL 6034 - Pastelturquoise
RAL 7015 - Leigrijs
RAL 7016 - Antracietgrijs
RAL 7021 - Zwartgrijs
RAL 7022 - Ombergrijs
RAL 7024 - Grafietgrijs
RAL 7032 - Kiezelgrijs
RAL 7035 - Lichtgrijs
RAL 7043 - Verkeersgrijs
RAL 7044 - Zijdegrijs
RAL 7047 - Telegrijs 4
RAL 7048 - Parelmoer Grijs
RAL 8022 - Zwartbruin
RAL 9001 - Cremewit
RAL 9002 - Grijswit
RAL 9003 - Signaalwit
RAL 9004 - Signaalzwart
RAL 9005 - Gitzwart
RAL 9010
RAL 9011- Grafietzwart
RAL 9016 - Verkeerswit
RAL 9017 - Verkeerszwart