B5.05.52 Flexa Heart Wood | Onlineverf.nl

Wegens aanhoudende drukte kan je pakketje mogelijk later worden geleverd. Wij doen er alles aan om jouw zending zsm te versturen. Houd je track & trace in de gaten. Wij hopen op je begrip!

Heart Wood B5.05.52


flexa heart wood

Heart Wood B5.05.52 verf bestellen?

De Flexa Heart Wood B5.05.52 is de Flexa kleur van het jaar 2018. Deze zacht roze kleur past in ieder interieur. Je kunt de kleur Heart Wood bestellen in muurverf maar ook in lakverf. Zo kun je niet alleen je muren maar ook je meubels in deze kleur verven.

Kleurcode Heart Wood

De Heart Wood kleurcode is B5.05,52 Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze Flexa kleur niet perse in een Flexa potje hoeft te kopen. Verf je liever met Sikkens of Sigma? Of wil je net iets meer of iets minder glans? Dat is allemaal mogelijk bij onlineverf. Wij mengen zonder probleem ook Heart Wood in Sikkens of Sigma verf. Muurverf, hoogglans of zijdeglans het kan allemaal. Kies jouw gewenste verf en vul bij het bestellen de juiste kleurcode in en de verf komt jouw kant uit.

Heart Wood muurverf

Je woonkamermuur verven? De Heart Wood is tijdloos en past perfect in elk interieur. Of je nou van landelijk of modern houdt. Het is een perfecte accent kleur bij een witte of grijze basis. De kleur is niet alleen geschikt voor je woonkamer maar is ook een mooie kleur voor je slaapkamer of zelfs babykamer.

Bestel B5.05.52 Heart Wood in één van deze producten: