RAL 7038 - Agaatgrijs

RAL 7038 - Agaatgrijs

Leestijd: 3 minuten 04-11-2022

Een prachtige kleur uit de familie van de grijze tinten van de RAL kleuren is RAL 7038, ook Agaatgrijs genoemd. Je hebt deze tijdloze grijstint vast wel vaker gezien, RAL 7038 verf is populair voor een gietvloer look binnen en ook voor buitenschilderwerk zoals kozijnen. Want Agaatgrijs heeft een tijdloze en warme uitstraling. De kleur RAL 7038 is onderdeel van de RAL Classic collectie, terecht een echte klassieker onder de grijze tinten van de RAL Kleurenwaaier. Zowel voor je buitenschilderwerk als ook binnen op je muren staat RAL 7038 verf prachtig! Direct beginnen? Bestel hier je grijze verf!

Welke kleur is RAL 7038?

De fijne, grijze kleur Agaatgrijs is enorm populair want je kan er in en buiten je woning alle kanten mee op. RAL 7038 muurverf past perfect in een modern interieur. Kies je voor muurverf dan zijn er nog talloze andere grijze muurverf kleuren verkrijgbaar, stel je wilt nog even verder zoeken. 

Met een RAL 7038 vloer benader je de uitstraling van een echte gietvloer! Let wel op dat je kras- en slijtvaste verf koopt die geschikt is om er je vloer mee te te schilderen, wij bieden je een ruim assortiment aan verf merken die je in Agaatgrijs kan laten mengen. Dit betreft ook lakverf voor buiten, want een garagedeur of kozijn staat prachtig in RAL 7038. 

RAL 7038 tegen RAL 7015

De kleur RAL 7038 wordt Agaatgrijs genoemd en lijkt op beton met een warme ondertoon. Het verschil met RAL 7015 Leigrijs is de diepte van de kleur. Leigrijs is een stuk donkerder en wordt net zo vaak als kleur voor een vloer gekozen. Op het donkerdere RAL 7015 zie je minder vlekken, stof en vuil, een voordeel tegenover een RAL 7038 vloer. Agaatgrijs zien we daarentegen juist vaker terug op muren, want voor een of meerdere wanden is deze muurverf de perfecte tijdloze keuze.

RAL 7038 Agaatgrijs

RAL 7015 Leigrijs

Weet je wat ook een populaire keuze is? RAL 7038 grijs voor keukenkasten. Wil je houtwerk buiten schilderen en is grijs jouw favoriete kleur? Zowel RAL 7015 als ook RAL 7038 zijn populaire tinten voor het schilderen van kozijnen, deuren en overkappingen. Of je in dit geval voor lichtgrijs of donkergrijs kiest is een kwestie van smaak. En gelukkig mengen wij elke kleur voor je! 

RAL 7038 Kleurencombinaties

Combineer de kleur RAL 7038 met zandtinten voor een natuurlijke of Scandinavische stijl. Of wat dacht je van stalen deuren en een RAL 7038 vloer, wat een mooie en stoere combinatie! Ook voor de kozijnen van een moderne boerderij is Agaatgrijs RAL 7038 lakverf een prachtige keuze.  

RAL 7038 muurverf

Elk merk heeft RAL 7038 verf in het assortiment, zo heb je RAL 7038 van Sigma, RAL 7038 van Flexa, RAL 7038 van Sikkens en meer. Bij ons kan je altijd jouw favoriete merk verf kiezen om je muren mee te schilderen. Schilder je het liefst met Sikkens dan mengen wij RAL 7038 Sikkens voor je in mat of glanzend en je kiest makkelijk de hoeveelheid muurverf die je nodig hebt! Twijfel je of je aan 2,5 liter of 5 liter muurverf RAL 7038 genoeg hebt? Neem even contact op met een van de deskundige medewerkers van onze klantenservice, zij beantwoorden graag je vragen.  

Jouw voordelen bij Onlineverf.nl

Koop jouw RAL grijstinten bij Onlineverf met de volgende voordelen:

  • Gratis online advies
  • Voordeligste verf webshop
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

Wil je inspiratie over de verschillende bestaande kleuren? Bestel een kleurenwaaier van jouw favoriete merk verf! Wil je meer weten over Ral 7038? Neem dan contact op met de ervaren deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag antwoord en passend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor de verf maakt.

RAL 7038 Agaatgrijs verf bestellen: