Q0.15.10 Grachtengroen | Onlineverf.nl

Door de enorme drukte bij Post NL kan het zijn dat je je pakketje later geleverd krijgt dan het bezorgmoment dat je kiest. Op de avond voor de levering ontvang je van Post NL een track en trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Wij hopen op je begrip! Klik hier voor meer informatie

q0.15.10 grachtengroen

 

 

 


Q0.05.10 Grachtengroen

De kleur Q0.05.10 Grachtengroen is een kleur van Sikkens uit de ''Authentieke kleuren'' waaier. Deze diep groene kleur neigt zelfs een beetje naar het zwarte. Echter is dit de meest verkochte groene kleur op het moment. Veel mensen vind deze diepe kleur mooi, juist omdat zo donker is. Q0.05.10 Grachtengroen is een kleur die goed gecombineerd kan worden. Lees hieronder waarom:


Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. Q0.05.10 Grachtengroen is een diepe, donkere kleur die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen.

Bestel Q0.05.10 Grachtengroen in één van deze producten: