U4.15.10 Gelders Blauw | Een diepe donkere tint | Onlineverf.nl

Door de enorme drukte bij Post NL kan het zijn dat je je pakketje later geleverd krijgt dan het bezorgmoment dat je kiest. Op de avond voor de levering ontvang je van Post NL een track en trace code, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Wij hopen op je begrip! Klik hier voor meer informatie

u4.15.10 gelders blauw

 

 

 

 

 

 

U4.15.10 Gelders Blauw

De kleur U4.15.10 Gelders Blauw is een kleur van Sikkens uit de ''Authentieke kleuren'' waaier. Deze donker blauwe kleur is erg mooi om naar te kijken. Deze blauwe kleur is een veelgebruikte kleur in veel steden en dorpen in Nederland. De kleur kenmerkt zich door de diepe, donkere tint die perfect te combineren is. Daarnaast is het een kleur die optisch niet snel vuil aantrekt.


Een kleur komt goed tot zijn recht, mits deze goed wordt gebruikt. Daarmee bedoelen we dat een kleur beter tot uiting komt wanneer deze gecombineerd wordt met een andere kleur. U4.15.10 Gelders Blauw is een diepe, donkere kleur die perfect te combineren is met bijvoorbeeld een witte tint. Het gebruik van de juiste tint geeft de woning een mooie uitstraling en kan de accenten op de juiste plek leggen.

Bestel U4.15.10 Gelders Blauw in één van deze producten: