Symmetry Histor | In elk product gemengd | Onlineverf.nl

Symmetry PPG1037-4 Histor

Op zoek naar een donkerblauwe kleur die op verschillende ondergronden te gebruiken is? Ga dan voor de Symmetry verfkleur van Histor. Deze kleur uit de ‘My Color’ serie is op verschillende soorten muren te gebruiken, waaronder stucwerk, beton en gipsplaten. Wil je over een bestaande muur verflaag heen schilderen? Dat kan! Vergeet daarbij niet dat nieuwe of zuigende muren eerst voor behandeld dienen te worden.

De verf uit de My Color serie zorgt met zijn sterke kleurpigmenten voor een intense kleur die lang mee gaat. Zo kun je lang blijven genieten van de Symmetry kleur! De verf is beschikbaar in zijdemat, extra mat en metallic. Kies je voor Symmetry? Dan kan het zijn dat het etiket afwijkt van het daadwerkelijke etiket. Dit omdat wij een basis van de My Color serie mixen naar de gewenste kleur. Het etiket is misschien iets anders, maar het is de kleur en kwaliteit verf die je van ons verwacht.

Histor Symmetry van Histor combineren

Met de Symmetry kleur komt je interieur echt tot zijn recht. Deze verf heeft een stormachtig blauwe kleur met een mix van lichtgrijs en donkerblauw. Met deze kleur zet je gemakkelijk een rustgevende sfeer neer. Symmetry is goed te combineren met soortgelijke kleuren. Denk daarbij aan grijstinten. Of combineer het met een andere blauwe of een diepe donkerblauw kleur. De kleur is ook zeer geschikt voor diegene die voor een iets oudere, misschien zelfs een retro look gaan. Wat je smaak ook is, met de wat donkere kleur van Symmetry zorg je ervoor dat jouw meubilair tot zijn recht komt.