Steel Mill Histor | Speciaal voor u gemengd | Onlineverf.nl

Steel Mill PPG1001-4 Histor

Je zal er misschien niet direct aan denken, maar er zijn vele soorten grijs. Waaronder de Steel Mill verfkleur van Histor. Deze koel grijze kleur is onderdeel van de ‘My Color’ waaier. Wat betekent dat voor jou? Deze kleurencollectie bestaat uit kleuren die helemaal bij jou en jouw wensen passen. Kleuren die je muren laten stralen met intense kleuren, door het hoge kleurpigment. Naast de intense kleuren, haal je ook een verf in huis die lang mooi blijft. Daarnaast zijn de kleuren, waaronder Steel Mill, te gebruiken op meerdere ondergronden. Stucwerk, pleisterwerk, beton: vrijwel niets is te gek. Steel Mill is verkrijgbaar in zijdemat, extra met en metallic. Wij gebruiken een basis van de My Color serie en mixen die naar de gewenste Steel Mill kleur. Hierdoor kan het etiket iets afwijken. Wat niet afwijkend is, is de kleur en kwaliteit!

Steel Mill van Histor: meer dan alleen grijs

Niet iedere grijs is dus hetzelfde. Waaronder ook niet de Steel Mill verfkleur. Steel Mill heeft een koele grijze kleur, met een lichte ondertoon van zwart. Dit zorgt voor een perfecte verfkleur die neutraal overkomt. Door zijn neutrale grijze kleur is Steel Mill zeer gemakkelijk te combineren. Zeker een aanrader voor in de slaapkamer.

Combineer Steel Mill bijvoorbeeld met een andere tint grijs voor een rustige combinatie. Liever iets meer contrast? Ga dan voor een wat donkerder kleur zoals blauw. Of ga juist voor een warmere combinatie, zoals lichtgeel. Tip: let ook op de lichtinval van de kamer. Valt er dagelijks veel licht op? Ga dan voor een wat donkerder kleur om het wat koeler over te laten komen. Valt er weinig licht in de kamer? Kies dan voor een warmere kleur.

Bestel Steel Mill in één van deze producten: