Onlineverf.nl

Sigma Perfect Matt

Sigma Perfect Matt is de perfecte muurverf voor binnen die super egaal is en niet opglanst!. Deze muurverf is bijzonder egaal aan te brengen en geeft geen strepen, aanzet of baanvorming. Je krijg dus altijd een super strak eindresultaat! Deze verf droogt echt streeploos op door de Smooth Layer Technology.

Nu met gratis roller, houder en verfbak vanaf €50 Sigma Perfect Matt! Gebruik de actiecode: ”Perfect”

 

Vanaf €20,48

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter5 liter10 liter
100% WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter, 5 liter, 10 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Rendement per liter

8 m2

Verfbasis

Water

Kwaliteit

Professioneel

Sigma Perfect Matt

Sigma Perfect Matt is een watergedragen muurverf voor binnen. De muurverf is perfect egaal aan te brengen en geeft geen strepen of baanvorming. Je krijg dus altijd een super strak eindresultaat. Daardoor is deze muur- en plafondverf geschikt voor het decoratief afwerken van o.a. beton, behang, glasweefsel, intacte (muur)verflagen en metselwerk. Met deze muurverf krijg je gegarandeerd een glad en resultaat. Erg geschikt wanneer je hier veel waarde aan hecht! Het voordeel van de Sigma Perfect Matt is dat hij niet opglimt.

Als je een gladde muur gaat behandelen, dan raden we je aan om daardoor de juiste roller nemen. Je kunt hiervoor het beste de ProGold Ultra Finish roller voor gebruiken. Voor gestructureerde ondergronden is het aan te raden om de ProGold Proflor roller te gebruiken. Het gebruiken van de juiste roller zorgt voor een beter resultaat.

Andere voordelen van deze muurverf zijn o.a. de lange open tijd. De muurverf droogt dus niet snel aan, wat een grote rol speelt in het niet verkrijgen van vervelende strepen op het oppervlak. Daarnaast kan deze muurverf gebruikt worden als een-pot-systeem. Dat betekent dat de verf zowel als grondverf en als eindlaag gebruikt kan worden. Afgezien van een eventueel voorstrijk/fixeermiddel, is het niet nodig om eerst een primer aan te brengen.

Daarnaast is de verf spanningsarm, wat voorkomt dat de geschilderde laag gaat scheuren. Scheuren van de verflaag kan komen doordat er over oude verflagen heen wordt geschilderd. De Sigma Perfect Matt voorkomt dit dus.


Toepassing

De Sigma Perfect Matt is geschikt voor het decoratief afwerken bij gipsplaten, beton, behang, glasweefsel, structuurpleisters, oude intacte (muur)verflagen en metselwerk.


Kenmerken

 • Sigma Perfect Matt geeft een perfect egaal eindresultaat dankzij de Smooth Layer Technology
 • Geen baanvorming en aanzetvrij verwerkbaar
 • Zeer goed bij te werken
 • Geurarm
 • Inzetbaar als grond- en afwerkingslaag
 • Schrobklasse 1 volgens EN 13300
 • Zeer goede dekking
 • Laag gehalte VOC (<10g/l)
 • Glimt niet op

Verwerkingsconditites

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens het aanbrengen van de verf en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

 • Ondergrond- en omgevingstemperatuur tussen 5°C en 30°C.
 • Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.
 • De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen.
 • Goede ventilatie.

Kenmerkenblad: Perfect Matt
Website fabrikant: Sigma.nl


 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.