Lijm en kit kopen

Wil je een wand behangen met vliesbehang, glasweefsel, vinyl of zelfs textiel? Dan heb je goede lijm nodig. Bij Onlineverf.nl kies je uit verschillende lijm soorten voor elke klus, lijm van goede merken, met uitstekende hechting en voor elke ondergrond. Je hoeft niet lang te zoeken, op Onlineverf.nl bestel je snel en makkelijk jouw lijm vanuit huis.

Kieren wegwerken voor het mooiste resultaat? Vergeet dan niet om kit te kopen. Want voor dat je begint met behangen ga je alle naden en kieren dichten. Wij hebben voor elke klus de passende kit: houtkit, acrylaatkit, montagekit of siliconenkit, je vindt ze allemaal in onze webshop, hoe handig is dat?! TIP: Laat ook meteen de kleine verfbenodigdheden bezorgen, zoals verfroller, kwast, beugel, verfbak en meer. Zo heb je alles voor jouw hele klus morgen in huis.

Welke lijm kopen?

Je kan verschillende soorten lijm kopen, bij ons bestel je lijm van A-merken voor elke klus, denk aan lijm soorten als:

  • vliesbehang lijm
  • wandlijm voor vinyl en textiel
  • behangnadenlijm
  • behangrandenlijm
  • glasweefsellijm
  • Er is ook universele wandlijm die je voor veel klussen kan gebruiken.

Bestel voordelig lijm van A-merken voor elke klus

Wil je wilt behang of glasweefsel op steen, beton, gipsplaat of een andere ondergrond plakken? TIP: kies een lijm met goede kleefkracht, zo weet je zeker dat je wandbekleding op een normaal absorberende ondergrond blijft plakken. Ga je voor het beste resultaat? Met lijm voor behangnaden en behangranden weet je zeker, dat jouw nieuwe behang strak op de muur zit.

Omdat Onlineverf.nl jouw webshop voor elke klus is, koop je hier ook jouw lijm voor het verlijmen van plafondtegels, of voor het verlijmen van schuimvinyl. Wil je graag overleggen wat de beste lijm voor jouw klus is? De deskundige medewerkers van onze klantenservice adviseren je graag, neem contact op!

Dicht gaten en kieren met de beste kit van Onlineverf.nl

Naast lijm heb je vaak kit nodig om de muren goed voor te bereiden. Want stel je gaat behangen, dan wil je later geen oneffenheden terugzien. Met professionele kit zorg je ervoor dat de muur egaal en mooi glad is voor dat je begint met behangen. Zo geniet je straks extra van het strakke resultaat.

Ook voor dat je begint je kozijnen te schilderen heb je kit nodig. Kleine oneffenheden in het hout van je kozijnen werk je makkelijk weg met houtkit. Koop flexibele houtkit, die is geschikt voor dit natuurlijke materiaal.

Bestel lijm en/of kit en je hebt het morgen in huis

Natuurlijk kan je voor de losse verfbenodigdheden ook naar de Action, helemaal goed, en wie weet heb je een voorraadje kwasten in de schuur liggen. Maar hoe praktisch is het, dat je álles wat je voor die ene klus nodig hebt in een keer thuis laat bezorgen?! Dus de sterkste lijm, beste kit, lakverf EN de verfroller, kwast, verfbak, sauskwast… vandaag voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis bij Onlineverf.nl. Profiteer je ook nog eens van onze combideals of verfaanbiedingen.


Plamuur- en vulmiddelen Houtrot reparatie
Houtvuller Impregneermiddelen
Lijm en kit Muurvuller en egaliseermiddel
Plamuur