Egaline of muurvuller kopen? Altijd voordelig bij Onlineverf.nl

Muurvuller of egaliseermiddel heb je niet op voorraad maar koop je wanneer je gaat schilderen, sausen of behangen. Het mooie van Onlineverf.nl is, dat je bij ons niet alleen jouw favoriete muurverf op kleur laat mengen en bezorgen. Bestel eenvoudig online alles wat je nodig hebt, ook ter voorbereiding van je verfklus!

Waarom muurvuller? Wil je schilderen dan werk je eerst alle gaten weg voor een mooi resultaat. Boorgaten van je wandrek, die deuk waar de deurklink in de muur zat. De muurvuller van Alabastine is bijvoorbeeld ook geschikt voor het dichten van grote gaten.

Een hele muur mooi glad maken? Koop dan egaliseermiddel. Kies uit de beste MuurGlad producten van Alabastine, ook voor vochtige kamers, kies uit 5 liter of 10 liter MuurGlad en werk beschadigingen tot 5mm perfect weg. En natuurlijk hebben wij bij Onlineverf.nl tussen de verfbenodigdheden ook de Alabastine Spaan en Strijker voor je klaarstaan! Vandaag besteld morgen in huis.

Welke muurvuller is de beste voor jouw klus?

Je kan verschillende soorten muurvuller kopen, voor elke klus, bijvoorbeeld:

  • Alabastine grote gaten vuller
  • Alabastine allesvuller steen
  • Alabastine houtvuller
  • Alabastine gipsplaat vuller
  • Alabastine MDF vuller

Wil je niet te lang wachten? Dan hebben wij verschillende sneldrogende muurvullers voor je. Voeg ook een plamuurmes of spatel toe dan hoef je de deur niet meer uit voor gereedschap.

Bestel voordelig het beste egaliseermiddel

Wil je wilt behangen of muurverf aanbrengen maar de wand is niet mooi strak. Met egaline werk je oneffenheden tot 5 mm weg. Koop voordelig een van de MuurGlad producten van Alabastine. Vochtige ruimte zoals je badkamer? Kies dan Alabastine MuurGlad vochtbestendig. Ga je voor een effect muur? Met Alabastine MuurGlad Beton effect is de betonlook muur een feit.

Alles voor je verfklus morgen in huis; Onlineverf.nl

In de webshop combineer je niet alleen muurverf aanbiedingen, kwast en verfbakje. Je vindt op Onlineverf.nl echt álles wat je nodig hebt voor de klus. Bestel muurvuller, egaline en ook gereedschap als roller, beugel, MuurGlad strijker, grote verfbak, afdekfolie. Bestel voor 23:59 uur en je krijgt alles morgen in huis. Vragen rond de juiste vuller of egaline voor jouw klus? Neem even contact op met een van onze deskundige klantenservice medewerkers. Wij helpen je graag!


Plamuur- en vulmiddelen Houtrot reparatie
Houtvuller Impregneermiddelen
Lijm en kit Muurvuller en egaliseermiddel
Plamuur