Plamuur kopen

Plamuur is onmisbaar wanneer je gaat voor een egaal en netjes schilderresultaat. Bij Onlineverf.nl verkopen wij verschillende soorten plamuur geschikt voor verschillende ondergronden. Plamuur vult gaten in jouw te schilderen oppervlak er zorgt ervoor dat deze onzichtbaar worden hersteld. Zo krijg jij het egale resultaat wat je zoekt!

Verschillende soorten plamuur

Hier bij Onlineverf.nl beschikken wij over allerlei verschillende soorten plamuur. Zo is er voor elke klus een geschikte plamuur voor jou aanwezig! Een aantal voorbeelden zijn:

Hout plamuur

Deze plamuur kent iedereen. Het zit vaak in een tube en met behulp van een plamuurmes werk je scheuren, kieren en naden moeiteloos bij in het hout.

Polyester plamuur

Voor kleine beschadigingen aan metalen of polyester onderdelen is speciaal polyester plamuur ontwikkeld. Ideaal voor auto's, boten, scooters en meer!

2 componenten plamuur

De meest sterke plamuren zijn toch wel de twee componenten plamuren. Dit komt omdat je de plamuur met een speciale verharder bij gebruik samenvoegt, waardoor de plamuur extra sterk is!

Plamuurmessen bestellen bij Onlineverf.nl

Naast plamuur verkopen wij ook alles wat je nodig hebt voor je plamuur klus gemakkelijk op één plek in onze webshop. Koop bijvoorbeeld ook plamuurmessen of Alabastine Allesvuller. Zo ontvang jij alles in één keer en kan je gelijk aan de slag, scheelt weer tijd!

Plamuur speciaal voor hout

Onlineverf.nl heeft ook voor houten oppervlakten de geschikte plamuur. Alabastine Houtplamuur helpt je om kleine krasjes en beschadigingen op een milieuvriendelijke manier glad af te werken. Koop Alabastine houtplamuur in onze webshop! Zoek je plamuur wat geschikt is voor buiten? Ook daar hebben wij het juiste plamuur voor.

Wil je meer weten over welke plamuur jij het beste kan gebruiken? Vraag het aan onze klantenservice of kom langs bij één van onze servicepunten.

Plamuur van uitstekende kwaliteit

Plamuur vind je bij Onlineverf.nl samen met al je benodigdheden om jouw klusje te klaren. Kies voor de vele voordelen van Onlineverf.nl, wij bieden:

  • Snelle levering, voor 23:59 uur besteld is morgen in huis!
  • Gratis online advies van onze deskundige adviseurs
  • Makkelijk achteraf betalen
  • De voordeligste webshop in verf van Nederland

Wil je meer weten over plamuur, plamuurmessen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze kenners! We staan graag voor je klaar met passend advies.


Plamuur- en vulmiddelen Houtrot reparatie
Houtvuller Impregneermiddelen
Lijm en kit Muurvuller en egaliseermiddel
Plamuur