Behang kopen

Renovlies behang of glasweefselbehang koop je bij Onlineverf.nl! Beide soorten behang zorgen voor een egale, strakke afwerking van jouw muur. Bij Onlineverf.nl vind je renovlies behang, Dutch Glasweefselbehang en ProGold glasweefselbehang. Bestel voor 23:59 uur en ontvang het de volgende dag nog in huis! Naast behang kun je hier ook terecht voor alle behang benodigdheden!

 • ProGold Glasweefselbehang 402

  ProGold Glasweefselbehang

  • Soepel verwerkbaar
  • Trekt motieven niet scheef
  • Hoogwaardig gepigmenteerd
 • Dutch Glasvezelbehang - 3301 Ruit Fijn

  Dutch Glasweefselbehang

  • Maakt muren egaal
  • Supersterk, scheurt niet, stootvast
  • Overschilderbaar met muurverf

Renovlies of glasvlies?

Renovlies behang is super sterk glasvliesbehang en wordt gebruikt om een muur compleet egaal te maken. Het scheurt niet en is stootvast. Ook wordt het gebruikt voor de decoratie van muren. Verf er met een leuk kleurtje overheen, wel met verf op waterbasis, en voilá een fantastisch, afgewerkte muur is het eindresultaat. Ben je aan het twijfelen tussen renovlies of stucen? Renovlies is goedkoper dan stucen en is minder fragile. Renovlies behang breng je gemakkelijk aan met onze Dutch Glasweefsellijm.

Pimp jouw muur met glasvezelbehang!

Glasweefselbehang, ook wel glasvezelbehang genoemd, wordt ook gebruikt om de muren strak af te werken, maar dan met een subtiel patroontje erin. Het patroontje voegt een stukje sfeer aan de ruimte. Het behang heeft dan ook wel een decoratieve functie en maakt de muur glad. Glasvezel behang kan geschilderd worden in elke kleur, en is verkrijgbaar in twee verschillende patronen: Fijne ruit en Middel ruit. Waar kies jij voor?

Welk glasvezelbehang het meeste gebruikt wordt?

Ons Renovlies behang! Het is behang dat makkelijk verwerkbaar is en een strak en net eindresultaat oplevert. Het behang kan tegen een stootje, is moeilijk brandbaar en wederom in iedere kleur overschilderbaar. Voeg je warmte toe en kies je voor een neutrale kleur of ben je niet bang om uit je comfortzone te stappen en kies je voor een opvallende kleur. Het is helemaal aan jou!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden en vind je het maar lastig om te bepalen welk behang geschikt is voor jouw muur? Neem contact op met onze klantenservice of kom een kijkje nemen in één van onze servicepunten. Wij helpen je graag verder. Samen met jou zorgen wij voor een muur waar jij tevreden over bent. Aarzel niet en neem contact op!