Leeg verfblik kopen

Lege verfblikken zijn super handig voor het bewaren van overgebleven verf en/of verfresten. In een leeg verfblik blijft je verf langer goed, je kan hem ook over een tijdje gebruiken en dat scheelt een potje nieuwe lakverf kopen. Bovendien kan je zelf meerdere kleuren verf mengen in een lege verfblik, handig voor de creatievelingen onder ons. Naast lege verfblikken bestel je in onze verf webwinkel ook nog eens gemakkelijk alles wat jij nodig hebt voor je schilderklus, denk aan verf, verfkwasten, rollers, tape, schuurpapier, afdekfolie en meer. Onlineverf.nl is de verfwinkel voor verf, verfblikken en verfbenodigdheden, bestel nu voordelig vanuit je luie stoel of hoekbank thuis, je hoeft de deur uit!

 • Leeg verfblik

  Leeg verfblik

  • In verschillende maten verkrijgbaar
  • Handig om verf in te bewaren
  • De grotere maten hebben een hendel
 • Leeg verfblik

  Leeg verfblik voor Acrylverf

  • In verschillende maten verkrijgbaar
  • Handig om watergedragen verf in te bewaren
  • De grotere maten hebben een hendel
Verfbakken en strijkvaatjes Lege verfblikken
Strijkvaatjes Verfbakjes
Verfemmers Verfroosters

Waarom lege verfblikken kopen?

Er zijn zelfs meerdere redenen waarom je lege verfblikken koopt. Ben je klaar met het schilderen en zit er nog een restje verf in je blik? Overgebleven verf kan je in een (klein) blik bewaren. Je verf blijft dan nog lange tijd goed. Bij ons koop je lege verfblikken in verschillende afmetingen, van 125 ml tot zelfs 5 liter. 

Leeg verfblik kopen voor het mengen verf

Ben je creatief bezig, wil je jouw unieke kleur verf mengen van twee of meer soorten mengverf? Dan kan je hiervoor een lege verfblik gebruiken waar de hele hoeveelheid verf in past. Want stel je hebt twee kleuren verf van een liter die je wilt mengen dan mis je net een geschikt blikje of emmer om de nieuwe verf in te mengen en te bewaren, dan is een verfblik van 2,5 liter bijvoorbeeld de beste oplossing.   

Wat is het beste lege verfblik voor terpentine gedragen verf?

Er is een verschil tussen leeg blik werk dat je gebruikt voor terpentinegedragen verf en blikwerk voor watergedragen verf. Voor terpentinegedragen verf kies je https://www.onlineverf.nl/product/leeg-verfblik/  

Wat is het beste lege verfblik voor watergedragen verf?

Voor watergedragen verf is de beste keuze een blik met coatinglaag aan de binnenkant. Deze laag voorkomt dat een verfblik na verloop van tijd gaat roesten. Onze https://www.onlineverf.nl/product/leeg-verfblik-voor-acrylverf/ is geschikt voor watergedragen verf.

JOUW VOORDELEN BIJ ONLINEVERF.NL

Koop jouw lege verfblikken en andere verfbenodigdheden makkelijk en op één plek bij Onlineverf.nl. Of je nou binnenlak of buitenverf wil bewaren wij hebben altijd de juiste lege verfblikken om je verf in te bewaren. Voor 22:00 uur besteld is morgen al in huis! En dat is niet alles wij bieden je:

 • Gratis online advies
 • Snelle levering
 • Achteraf betalen

Wil je meer informatie over lege verfblikken? Neem dan contact op met de deskundigen van Onlineverf.nl. Wij geven je graag een passend advies, zo kies jij altijd de beste producten voor jouw schilderklus!