Verfemmer bestellen

In ons assortiment vind je voordelige verfemmers in verschillende maten. Van kleine emmertjes voor lakverf, tot 8 en 12 liter emmers voor je muurverf. Koop voordelig muurverf of plafondverf, alle verfbenodigdheden en die handige verfemmer!

Welke verfemmers zijn er?

Wij hebben diverse afmetingen verfemmers voor jou in ons assortiment. Een grote verfemmer met handvat staat stevig op de grond, je kan hem makkelijk verplaatsen en er kan veel verf in, handig wanneer je met een roller met telescoopsteel werkt.

Verfemmer met rooster

Deze rechthoekige verfemmer heeft een rooster waar je met de verfroller overheen kan rollen om overtollige verf af te laten druipen. Een 12 liter verfemmer met rooster is geschikt voor de 25 cm rollers en kleiner. Aan het rooster zitten twee haakjes die je aan de emmer kan bevestigen, zo schuift het rooster niet van de rand af.

Verfemmer Meesterhand

Deze rechthoekige 8 liter verfemmer heeft een afrolvlak in plaats van een rooster en is geschikt voor muurverfrollers van 18 cm en kleiner. Wanneer je de muurverf roller in de verfbak duikt dan rol je vervolgens over het afrolvlak en de overtollige verf loopt netjes terug in de verfemmer. Werkt makkelijk en zonder knoeien.

Inzetemmer voor verf kopen

Weet je al dat je meerdere kamers gaat verven? Of heb je een langdurig schilderproject? Dan koop je voordelig een verfemmer in combinatie met 12 liter of 8 liter inzetemmers voor je verfbak. Het voordeel is dat je de verfemmer steeds kan hergebruiken. Bovendien verwijder je de inzetbak makkelijk wanneer je klaar bent met schilderen en zit je niet nog de verfemmer schoon te spoelen, dus ben je sneller klaar met opruimen. Zo koop je bij ons altijd voordelig je verfemmer en inzetbakjes!

Verfemmer of strijkvaatje kopen?

Het strijkvaatje is van metaal en geschikt om aan een ladder of trap te hangen wanneer je de hoogte in moet met schilderen. Passend bij het metalen strijkvaatje koop je voordelig een inzet emmer. Het metalen strijkvaatje is heel stevig en heeft een inhoud van 2,5 liter. Een verfemmer is geschikt voor 8 liter of 12 liter en praktisch wanneer je veel vierkante meters moet maken met muurverf of plafondverf. Een verfemmer koop je wanneer je minder vaak wilt bijvullen, je kan door de grote inhoud langer doorgaan met schilderen.

Voordelen verfemmer kopen bij Onlineverf

Bij Onlineverf.nl koop je altijd voordelig je verfemmers, muurverf en verfbenodigdheden. En je profiteert van scherpe prijzen en extra service. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Wil je meer informatie over de beste verfemmer of strijkvaatjes voor jouw verfklus? Neem even contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice, wij bieden jou naast A-merk producten en aanbiedingen vakkundig advies! Zo weet je zeker dat je de juiste producten kiest voor je schilderklus.


Verfbakken en strijkvaatjes Lege verfblikken
Strijkvaatjes Verfbakjes
Verfemmers Verfroosters