Verfroosters kopen

Verfroosters kun je haast niet missen tijdens de verf klussen in huis. Jij wilt toch ook een strak resultaat? Dan heb je ze gewoon nodig. Verfroosters gebruik je om de verf mee te verdelen. Hiermee krijg je de verf gelijkmatig verdeeld op de roller en dit zorgt voor een strak eindresultaat.

 • Huismerk
  Verfrooster

  Verfrooster

  • Voor het goed verdelen van de verf
  • Ideaal voor elke verfklus

Hoe gebruik je een verfrooster?

Een verfrooster is makkelijk in gebruik. Je klikt hem in een verfemmer, zo staat hij rechtop stevig in de verfemmer en kan hij niet bewegen. Verfroosters zijn er in kleine en grote formaten, van een formaat voor een strijkvaatje tot aan een 12 liter emmer!

Combideals verfrooster

Bij ons in de webshop kan jij profiteren van verschillende combideals. Denk aan goedkope verfkwasten, verfrollers in combinatie met een bakje of met een verfrolhouder. Zo profiteer jij van de goedkoopste producten en vind je alles gemakkelijk op één plek. Bij Onlineverf.nl koop je ook verfroosters in combinatie met een verfemmer goedkoop online. Daarnaast hebben wij ook losse verfroosters.

Verfroosters van goede kwaliteit bij Onlineverf.nl

Onlineverf.nl is een webshop met hoogwaardige merken en producten van goede kwaliteit. Zo zijn onze verfroosters van ons huismerk van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten zodat ze altijd passen bij jouw verfemmer. Zoek je een combideal? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast dat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat hebben wij ook een aantal andere voordelen:

 • Gratis online advies door onze experts op het gebied van verf
 • Snelle levering, voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis.
 • Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen
 • Wij hebben online stappenplannen om van elke schilderklus een succes te maken
 • Zijn wij de goedkoopste webshop van Nederland in verf en schilderbenodigdheden.

Verfbakken en strijkvaatjes Lege verfblikken
Strijkvaatjes Verfbakjes
Verfemmers Verfroosters