Schuurmiddelen kopen

Op Onlineverf.nl bestel je makkelijk en voordelig jouw schuurmiddel en natuurlijk lakverf, kwast, verfroller en wat jij wilt, gewoon online zonder dat je de deur uit moet. Schuurpads en schuurpapier zijn de meest verkochte verfbenodigdheden wanneer je houtwerk zoals kozijnen of deuren wilt lakken. Want op een geschuurd oppervlak hecht de lakverf beter en het resultaat is super strak!

Welk schuurmiddel kopen?

Een schuurpad kan je vrij universeel gebruiken, en het is meerdere keren te gebruiken. Het fijne van onze Scotch-Brite schuurpads is, dat ze niet snel dicht zitten met stof. Kies uit een fijne of medium korrel of allebei en je kan bijna elk oppervlak nat of droog schuren. Bij schuurpapier heb je veel meer keuze uit diverse vellen, je kan zelfs een rol schuurpapier kopen.

Schuurpapier kopen

Koop je schuurpapier, dan kies je de juiste korrel voor jouw klus. Schuurpapier met korrel 60, 80 of 100 is bijvoorbeeld grof. Met een grove korrel verwijder je plamuur, oude laag of primer van het hout. Een schuurpapier met fijne korrel 180, 240 of 320 is geschikt voor een oppervlak dat je alleen licht wilt opschuren, denk bijvoorbeeld aan een dressoir of tafelblad dat je in de lakverf wilt zetten. Wij bieden je een ruim assortiment schuurpapier van A-merken zoals ProLine Gold

Schuurpapier is voor diverse klussen, bijvoorbeeld:

  • Mooi glad schuren van minder houtwerk, kies schuurpapier met een grove korrel P80
  • Schuren van materiaal als metaal, kunststof, onbehandeld hout: kies schuurpapier P180
  • Licht opschuren van laklagen, kies schuurpapier met een fijne korrel
  • Voordat je de laatste verflaag schildert, kies schuurpapier met korrel 220 voor het lichtjes opschuren

Ook voor het nat schuren van een ondergrond zijn er geschikte schuurpapieren, let er dan op dat je een schuurpapier koopt dat waterproof is.

Bestel voordelig schuurmiddelen van de beste merken voor elke ondergrond

Bij Onlineverf.nl kies je de beste schuurpads en schuurmiddelen van bekende merken voor een aantrekkelijke prijs. Bestel het juiste schuurmiddel, kwasten, roller, verfbakje en lakverf op kleur makkelijk vanuit je luie stoel thuis en je hebt alles zo snel mogelijk in huis! Wil je graag overleggen wat het beste schuurmiddel voor jouw klus is? De deskundige medewerkers van onze klantenservice adviseren je graag, neem contact op!