Schuurpads kopen 

Wil je een oppervlak lakken en zeker weten dat het goed opgeschuurd is? Dan kan je natuurlijk schuurpapier gebruiken maar met een schuurpad ga je makkelijker te werk. Schuurpads liggen fijn in je hand en je koopt ze een keer en kan ze meerdere keren gebruiken. Dat scheelt qua tijd en is ook nog eens voordelig. Bij ons koop je Scotch-Brite schuurpads van fijn tot grof. Je kan met deze schuurpads vele ondergronden schuren, de pads zijn herbruikbaar en uitwasbaar en leveren een  mooi strak oppervlak waar je lak perfect op hecht. Met de Scotch-Brite schuurpads sla je meerdere vliegen met een klap, op Onlineverf.nl bestel je snel en makkelijk jouw schuurpads en natuurlijk lak, kwasten en wat jij wilt vanuit huis.

Welke schuurpad kopen?  

Je kan verschillende soorten schuurpads kopen. Wij hebben naast schuurpapier de schuurpads van het A-merken Scotch-Brite voor je in het assortiment. En die zijn er voor verschillende schuur klussen, denk aan:

  • Polijsten van laklagen, kies de fijne schuurpad 

  • Gelijkmatig matteren van een oppervlak, kies de fijne schuurpad

  • Wegwerken van oneffenheden op je ondergrond, kies de schuurpad middel

  • Schuren van metaal of kunststof of onbehandeld hout, kies de schuurpad middel

Ook voor het nat schuren van een ondergrond zijn de Scotch-Brite schuurpads geschikt.

Bestel voordelig schuurpads van A-merken voor elke klus

De universele pads van Scotch-Brite kan je zelfs meerdere keren gebruiken, uitspoelen en vervolgens voor een andere schuur klus gebruiken. Als je deze schuurpads koopt ben je dus ook nog milieubewust bezig, heel fijn. Ga je voor het beste resultaat? Met deze pads weet je zeker, dat de mooie houtlak of acryllak die je aanbrengt op het oppervlak ook perfect hecht,  jouw nieuwe behang strak op de muur zit.

Ga voor het mooiste oppervlak met schuurmiddelen en lakken van Onlineverf

Omdat Onlineverf.nl jouw webshop voor elke klus is, koop je hier niet alleen de beste schuurpads en schuurmiddelen maar ook jouw lakverf op kleur, kwasten, verfbakjes en alle verfbenodigdheden super voordelig. TIP: kijk ook voor de verf aanbiedingen. Voor gereedschap als schuurpapier of verfbakjes zijn er handige combideals waarbij je voor diverse benodigdheden voordeliger uit bent. Wil je graag overleggen wat de beste schuurpad voor jouw klus is? De deskundige medewerkers van onze klantenservice adviseren je graag, neem contact op!


Schuurmiddelen Schuurpapier