Afdekfolie kopen

Bescherm jouw meubels, vloer en interieur goed wanneer je gaat schuren of schilderen. Kies uit ons assortiment afdekfolie, er is dunne folie voor plekken waar je niet op loopt en stevigere folie voor op de vloer. Daarnaast kun je nog kiezen voor afdekfolie met een plakrand! Bestel je muurverf, kwasten, rollers, schuurmiddelen en wat je allemaal nodig hebt om te verven en wij sturen alles snel naar jou toe! Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag verzonden, bij Onlineverf.nl!

 • Afdekfolie

  Afdekfolie

  • Dekt alles in één keer af
  • Bescherming voor uw meubilair en vloeren
 • Elma Stucloper 60m x 55cm | 35 m2

  Elma Stucloper 60m x 55cm | 35 m2

  • Duurzame vloerbescherming tegen vuil
  • Eenvoudig aanbrengen en verwijderen
  • Veelzijdig voor diverse vloeren

Afplakfolie: afdekfolie met plakrand

Wanneer je de muren gaat verven zorg er voor die tijd voor dat je in ieder geval de vloer onderaan de wanden afplakt. Je hebt geen groot afdek zeil nodig, dat is fijn want je kan makkelijk door de kamer lopen. Met afdekfolie op rol kan je lange banen afdekken, de breedte is ca. 50 cm.

Het is belangrijk dat je de vloer vanaf de plint afplakt, dan komen er geen spetters op de plinten en je vloer. Heel handig is afdekfolie op rol met plakband, je plakt eerst de folie vast en kan hem vervolgens uit elkaar trekken.

Kies uit afdekfolie op rol in verschillende afmetingen, onder andere 33 meter x 55 cm of 17 meter x 260 cm. Met de praktische afdekfolie op rol kan je alle kanten op, koop de afdekfolie met plakrand voordelig online samen met je verf en laat alles in een keer bezorgen.

Schilder afdekfolie extra sterk

Met een groot zeil of een grote afdekfolie kan je jouw vloer beschermen tegen stof van het schuren en alle spetters van muurverf, plafondverf of structuurverf. Voor de vloer is een stevige afdekfolie de beste keuze, bijvoorbeeld een transparante afdekfolie van 4 x 4 meter.

De afdekfolie voor vloeren is 40 mu dik en zo sterk dat je er tijdens je verfklus op kan lopen, je gereedschap en verf kan neerzetten en verplaatsen en de folie gaat gewoon mee. Tip: vouw de afdekfolie wel goed uit om plooien en struikelen te voorkomen wanneer je op de vloer loopt.

Afdekfolie voor meubels kopen

Dat je niet alle kasten, banken en meubels naar buiten kan zetten wanneer je gaat schilderen dat snappen wij precies. Bescherm jouw meubels en dek ze voorafgaand aan het verven af met een dunne afdekfolie. Kies uit ons assortiment voordelige afdekfolie voor meubels van 7mu dikte, dat is voldoende want de folie moet alleen stof en verfspetters tegenhouden, je hoeft er niet op te lopen.

Voordelen afdekfolie kopen bij Onlineverf

Bij Onlineverf.nl koop je afdekfolie zonder dat je de deur uit hoeft. Je ziet direct het assortiment afdekfolie, kiest makkelijk de juiste afdekfolie voor vloeren of meubels of afdekfolie op rol met plakband en onze producten zijn altijd voordelig geprijsd. Ook de verf en alle verfbenodigdheden bestel je met een druk op de knop. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Wil je meer informatie over de beste afdekfolie voor jouw verfklus? Neem even contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice, wij bieden jou naast A-merk producten en aanbiedingen vakkundig advies! Zo weet je zeker dat je de juiste producten kiest voor je schilderklus.