Verf aanbiedingen Onlineverf.nl

Verf in de aanbieding | Voorjaarscampagne: Klaar voor de Start

Het voorjaar is gestart; tijd om naar buiten te gaan! Ook buiten valt er genoeg te doen. Is het tijd om je buitenkozijnen te voorzien van een frisse lak, of kan je schutting wel een nieuwe beitslaag gebruiken? Wat je ook nodig hebt, Onlineverf.nl heeft het voor je. Samen met de benodigdheden én als het nodig is, het allerbeste advies. En je weet het, vandaag besteld, is morgen in huis.

Ontdek hier de meest recente acties en aanbiedingen gericht op buitenverf, buitenlak en buitenbeits:

Hemelvaartsactie: Gratis kwast bij Rambo Pantserbeits

Van Donderdag 26 Mei t/m Zondag 29 Mei ontvang je bij aankoop van een Rambo Pantserbeits, ongeacht de inhoudsmaat, een gratis beits kwast! Rambo Pantserbeits is een A-merk beits voor de bescherming van jouw houten kozijnen, ramen, houten schutting of tuinhuis.


Webshop only. Maximaal 1 kwast per bestelling

Ontang €15 korting op je eerste bestelling

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties en aanbiedingen van Onlineverf.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Dan krijg je gelijk een unieke code voor €15,- korting*!

*bij besteding vanaf €150,-

Onlineverf standaard verf aanbiedingen

Naast periodieke acties, profiteer je bij ons ook van altijd blijvend voordeel! Zo maken wij gebruik van voordeelbundels, waarin een grondverf en een aflak in één pakket zit! Daarnaast beschikken wij over talloze pakketten van schildersbenodigdheden, zo hoef je niet alles los te bestellen maar heb je met een druk op de knop alle benodigdheden voor jouw klus in huis! 

Korting op de beste verfmerken

Wie wil er nou niet profiteren van een aanbieding. Het is een eenvoudige manier om kosten te besparen, terwijl alsnog met de beste kwaliteit geschilderd kan worden. Aanbiedingen zijn er in verschillende soorten en maten: van Sigma, Sikkens en Wijzonol en van lakken tot muurverf. 

Sigma verf aanbieding

Op deze pagina lees je over de actuele Sigma verf aanbiedingen. Wij leveren enkel de beste kwaliteit Sigma verf tegen lage prijzen.

Sikkens verf aanbieding

Hier vindt je actuele aanbiedingen van Sikkens. Wij proberen altijd de beste deals met het meeste voordeel voor jou te regelen!

Wijzonol verf aanbieding

Wij leveren de beste Wijzonol verf van de hoogste kwaliteit. Ook hanteren wij altijd lage prijzen zodat jij nooit teveel betaalt.

Histor verf aanbieding

Wij verkopen veel soorten Histor verf en leveren dit tegen scherpe prijzen. Klik op de knop om de aanbiedingen te zien.

Korting op verschillende soorten verf!

Wie wil er nou niet profiteren van een aanbieding. Het is een eenvoudige manier om kosten te besparen, terwijl alsnog met de beste kwaliteit geschilderd kan worden. Aanbiedingen zijn er in verschillende soorten en maten: van Sigma, Sikkens en Wijzonol en van lakken tot muurverf. 

Muurverf aanbiedingen

Hier vindt je muurverf van hoogwaardige merken als Sikkens, Flexa, Sigma, Histor en veel meer tegen scherpe prijzen.