Onlineverf.nl

Sigma Kleurwaaier C21.3

Met de Sigma Kleurwaaier C21.3 beschikt de professionele gebruiker over de meeste complete kleurencollectie. Deze kleurenwaaier bevat ruim tweeduizend kleuren. (Tijdelijk slecht leverbaar!)

105,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Sigma Kleurwaaier C21.3 

Met de Sigma Kleurwaaier C21.3 beschikt de professionele gebruiker over de meeste complete kleurencollectie. Deze kleurenwaaier bevat ruim tweeduizend kleuren, verdeeld in 1950 NCS-kleuren, 185 bekende RAL-kleuren en 36 metallic kleuren. Een goede kleurenwaaier is als een bekwame gids, die professionele gebruikers door het doolhof van kleurnummer,- namen en -codes loodst.

Met de Sigma Colour System C21.3 waaier ben je altijd verzekerd van de beste kleuren voor zowel binnen als buitenshuis.

Kom je er even helemaal niet meer uit en weet je er geen raad meer mee? Geen probleem! Maak snel een afspraak bij een van onze stylisten en laat een mooi kleurenplan voor je maken. Laat je inspireren!

Website fabrikant: Sigma

Neem nog eens een kijkje bij de producten van Sigma.


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor het optimale beeld. Zo weet je zeker dat je de kleur overal mooi vind. Let hierbij vooral op de eventuele glans verschillen.

De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in een zijde- of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een matte muurverf.

Reflectie:

Een voordeel van deze uitgebreide waaier is de indicatie van reflectie bij elk NCS-kleur. Dit percentage geeft aan hoeveel licht (daglicht of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Architecten en binnenhuisarchitecten houden hiermee rekening bij de keuze van verlichting en lichtsterkte in een ruimte.

Glansgraden:

Achter in de waaier vindt u een pagina met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van bijvoorbeeld een matte of juist hoogglanzende uitstraling.

Handige kleuropbouw:

Vertrouwd is de groeping van NCS-kleuren in 40 herkenbare kleurgroepen, beginnend met de lichte en eindigend met de meest chromatische kleuren. Verder sluit alle kleurinformatie per product aan op het speciale kleurmengsysteem van Sigma Coatings.

NCS – Natural Colour System:

Het NCS – Natural Colour System – is wereldwijd dé leidraad voor architecten, ontwerpers en vakschilders die natuurgetrouwe kleuradviezen moeten geven. Zij baseren hun raadgevingen op een zeer uitgebreid aanbod van kleuren.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.