Onlineverf.nl

Flexa Pure Muurverf Extra Mat

Flexa Pure Muurverf Extra Mat is een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen. Met deze verf krijg je adembenemende resultaten op je muur. De verf is geschikt als muurverf voor binnen op baksteen, behang, board, gipskarton, schoon metselwerk en over latex muurverf heen.

Let op: De kleuren van Flexa Pure zijn onlangs gewijzigd. Graag bij de bestelling aangeven of je de nieuwe of de oude kleur wilt ontvangen!

Vanaf €21,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter5 liter
Kleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter, 5 liter

Kleur

Wit, Kleur naar keuze, Kleur naar keuze (Donker)

Glansgraad

Extra mat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Merk

Rendement per liter

8 m2

Verfbasis

Water

Flexa Pure Muurverf Extra Mat

Flexa Pure Muurverf Extra Mat is een extra matte, goed dekkende, waterverdunbare muurverf voor binnen. Met deze verf krijg je adembenemende resultaten op je muur. De muurverf is goed te gebruiken op bijvoorbeeld baksteen, behang, board, gipskarton, schoon metselwerk en over latex muurverf heen. Goed bestand tegen continue waterbelasting in doucheruimte.

Let op: De kleuren van Flexa Pure zijn onlangs gewijzigd. Graag bij de bestelling aangeven of je de nieuwe of de oude kleur wilt ontvangen!


Toepassing Flexa Pure Extra Mat:

  • Flexa Pure Muurverf Extra Mat is geschikt als muurverf voor binnen op baksteen, behang, board, gipskarton, schoon metselwerk en over latex muurverf heen.

Producteigenschappen:

  • Dekt in 1 keer, schrobklasse 1, extra mat, isoleert nicotine en roet en maskeert kleine onregelmatigheden.

Aanwijzingen voor gebruik:

  • Goed roeren.
  • Product is gebruiksklaar.

Kenmerkenblad: pure-muurverf-extra-mat
Website fabrikant: Flexa


Bestel Flexa Pure Muurverf Extra Mat simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Flexa Pure Muurverf Extra Mat altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer u een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.