Verfwinkel Nijverdal - Onlineverf.nl Servicepunt Rijssen

Zoek jij een verfwinkel in Nijverdal en omstreken? Wij van Onlineverf.nl hebben een aantal servicepunten verdeeld door het hele land, en dit worden er telkens meer! Voor bewoners uit Nijverdal, maar ook uit Almelo, Wierden, Holten en Enter hebben wij een servicepunt vlak in de buurt: Thuisin Rijssen!

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Servicepunt - Rijssen

Nijverdalseweg 126, 7461 AH Rijssen
verkoop@thuisinrijssen.nl
0548 625 452
Bekijk winkel & openingstijden

Route

Hieronder beschrijven wij de route naar Servicepunt Rijssen vanaf verschillende locaties.

Rij Nijverdal uit via de Rijssensestraat. Ga vervolgens rechts de N347 op. Aangekomen in Rijssen ga je op de eerste rotonde rechtsaf om vervolgens meteen linksaf de Nijverdalseweg op te gaan. De eerstvolgende rotonde ga je rechtdoor en na 100 meter bevind Thuisin Rijssen aan de linkerkant.

Rij Nijverdal uit via de Burgemeester H. Boersingel (N347). Aangekomen in Rijssen ga je op de eerste rotonde rechtsaf om vervolgens meteen linksaf de Nijverdalseweg op te gaan. De eerstvolgende rotonde ga je rechtdoor en na 100 meter bevind Thuisin Rijssen aan de linkerkant.

Online verf bestellen en gratis afhalen?

Ja je leest het goed. Je kunt op onze webshop ervoor kiezen om je bestelling bij het servicepunt af te halen, daarvoor zijn de verzendkosten gratis! Kies daarvoor de optie "Afhalen bij servicepunt" in de checkout. Wanneer je de bestelling voor 21:00 uur plaatst, kun je het vaak de volgende dag al afhalen in de winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens deze populaire producten:

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 08:30 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma Nijverdal

Zoek je Sigma verf in Nijverdal of in de buurt ervan? Ook dan ben je bij Thuisin Rijssen aan het goede adres! Met een ruime voorraad en professionele mengmachine, is vrijwel iedere wens mogelijk!

Denk bijvoorbeeld aan de bekende Sigma S2U Allure Gloss, of allerlei andere Sigma buitenlakken. Speciaal in jouw gewenste kleur gemengd! Uiteraard hebben we naast de buitenlakken ook andere soorten Sigma verf, zoals binnenlak, muurverf en beits! Kom gerust eens kijken in de winkel.

Sikkens verf Nijverdal

Ook voor Sikkens verf in Nijverdal en omstreken kun je prima naar ons servicepunt in Rijssen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Sikkens Rubbol XD High Gloss voor je buitenkozijnen, of de welbekende muurverf Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Ook speciaal voor jou op kleur gemengd en klaar terwijl je wacht.