Verfwinkel Arnhem - Onlineverf.nl Servicepunt Westervoort

Zoek jij een verfwinkel in Arnhem of in de buurt van Arhnem? Wij van Onlineverf.nl hebben een aantal servicepunten verdeeld door het hele land, en dit worden er telkens meer! Voor bewoners uit Arnhem, maar ook uit Oosterbeek, Velp, Duiven en Zevenaar hebben wij een servicepunt vlak in de buurt: Thuisin Pelgrim Westervoort!

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Servicepunt - Westervoort

Het Ambacht 1, 6931 EZ Westervoort
info@pelgrimbv.nl
026 311 8348
Bekijk winkel & openingstijden

Route

Hieronder beschrijven wij de route naar Servicepunt Westervoort vanaf verschillende locaties.

het centrum van Arnhem duurt ongeveer 14 minuten. Volg de Westervoortsedijk totdat je bij de Zevenaarseweg komt, vervolgens kun je over de Westervoortse brug om naar Westervoort te gaan. Blijf nog eventjes op de Brugweg rijden totdat je linksaf kunt naar de Dorpstraat. Daarna neem je de eerste rotonde rechtsaf en de bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Vanaf Arnhem Noord of Velp kun je het beste op Knooppunt Velperbroek de A12 richting Oberhausen op gaan. Neem vervolgens afslag 27 naar Westervoort. Blijf op de Rivierweg totdat je rechtsaf kunt naar de Hamerseweg. Neem vervolgens de eerste afslag links en je bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Kom je vanaf Duiven? Dan heb je de mogelijkheid om de centraal gelegen Rijksweg uit te rijden naar Westervoort. Neem vervolgens op de rotonde de 3e afslag naar de Liemersallee en je bestemming bevindt zich over 100 meter aan de linkerkant.

Daarnaast zou je ook via de A12 afslag 27 naar Westervoort kunnen pakken. Blijf op de Rivierweg totdat je rechtsaf kunt naar de Hamerseweg. Neem vervolgens de eerste afslag links en je bestemming bevindt zich aan de linkerkant.

Online verf bestellen en gratis afhalen?

Ja je leest het goed. Je kunt op onze webshop ervoor kiezen om je bestelling bij het servicepunt af te halen, daarvoor zijn de verzendkosten gratis! Kies daarvoor de optie "Afhalen bij servicepunt" in de checkout. Wanneer je de bestelling voor 23:59 uur plaatst, kun je het vaak de volgende dag al afhalen in de winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens deze populaire producten:

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Sigma Arnhem

Zoek je Sigma verf in Arnhem of in de buurt ervan? Ook dan ben je bij Pelgrim Westervoort aan het goede adres! Met een ruime voorraad en professionele mengmachine, is vrijwel iedere wens mogelijk!

Denk bijvoorbeeld aan de bekende Sigma S2U Allure Gloss, of allerlei andere Sigma buitenlakken. Speciaal in jouw gewenste kleur gemengd! Uiteraard hebben we naast de buitenlakken ook andere soorten Sigma verf, zoals binnenlak, muurverf en beits! Kom gerust eens kijken in de winkel.

Sikkens Arnhem

Ook voor Sikkens verf in Arnhem en omstreken kun je prima naar ons servicepunt in Westervoort. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Sikkens Rubbol XD High Gloss voor je buitenkozijnen, of de welbekende muurverf Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Ook speciaal voor jou op kleur gemengd en klaar terwijl je wacht.