Servicepunt - Oostburg

Verf kopen in Oostburg? In onze winkel in Oostburg mag je rekenen op onze vakkundige adviezen. Besteed je het werk liever uit? Dan staan wij klaar met een sterk team van ervaren vakmensen. Wij hebben professionele kennis van schilderen en glas met een uitgekiende collectie kwaliteitsverf, behang en nog veel meer!

Kom langs in onze winkel in Oostburg en laat je inspireren. Veel grote merken zijn daar op voorraad zoals oa: Sigma Coatings, Sikkens en Wijzonol.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Bekende merken zoals Sikkens, Flexa, Sigma en CetaBever

In onze winkel hebben we verschillende merken verf, van professionele merken zoals Sigma en Sigma, tot doe-het-zelf merken zoals Flexa en CetaBever. Voor iedere klus hebben we de juiste verf beschikbaar. We adviseren je graag over de beste verf en vertellen je graag wat je nog meer kunt doen voor het beste eindresultaat. Door onze jarenlange ervaring in het schildersvak weten we als geen ander wat nodig is voor 100% schilderresultaat. 

De verfwinkel van Zuid Zeeland

Ben je op zoek naar de beste verfwinkel in zuid Zeeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor iedere klus kun je bij ons terecht. Of je nu de schutting gaat beitsen, de muur in de woonkamer gaat gaat sausen of de buitendeur opnieuw gaat lakken. Voor iedere klus geven wij jou het beste advies. Zo ben je altijd verzekerd van een goed product, gecombineerd met de juiste advies. 

Goede bereikbaarheid

Omdat onze winkel centraal is gevestigd in zuid Zeeland kun je ons gemakkelijk bereiken. Of je nu in Breskens, Cadzand of Terneuzen woont; je rijdt gemakkelijk naar ons toe. Parkeren is uiteraard voor de deur mogelijk.