Verfwinkel Amersfoort - Onlineverf.nl Servicepunten in de buurt

Zoek jij een verfwinkel in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Wij van Onlineverf.nl hebben een aantal servicepunten verdeeld door het hele land, en dit worden er telkens meer! Voor bewoners in de buurt van Amersfoort hebben wij niet een, niet twee, maar drie servicepunten vlak in de buurt! Hieronder in het kort welk servicepunt het dichtst bij is:

Let op! Deze servicepunten betreffen een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkels kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar een van de servicepunten.

Servicepunt - Bunschoten

Kolkplein 6, 3751 EE Bunschoten
info@schmidt-koelewijn.nl
033 298 1389
Bekijk winkel & openingstijden

Servicepunt - Baarn

Dalweg 16, 3741 AV Baarn
info@schmidt-koelewijn.nl
035 541 3082
Bekijk winkel & openingstijden

Servicepunt - Soest

Soesterbergsestraat 52, 3768 EJ Soest
info@brandsmabehangenverf.nl
035 603 7246
Bekijk winkel & openingstijden

Online verf bestellen en gratis afhalen?

Ja je leest het goed. Je kunt op onze webshop ervoor kiezen om je bestelling bij het servicepunt af te halen, daarvoor zijn de verzendkosten gratis! Kies daarvoor de optie "Afhalen bij servicepunt" in de checkout. Wanneer je de bestelling voor 23:59 uur plaatst, kun je het vaak de volgende dag al afhalen in de winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens deze populaire producten:

Sigma Amersfoort

Zoek je Sigma verf in Amersfoort of in de buurt ervan? Ook dan ben je bij Schmidt Koelewijn in Bunschoten of Baarn, of bij Thuisin Brandsma in Soest aan het goede adres! Met een ruime voorraad en professionele mengmachine, is vrijwel iedere wens mogelijk!

Denk bijvoorbeeld aan de bekende Sigma S2U Allure Gloss, of allerlei andere Sigma buitenlakken. Speciaal in jouw gewenste kleur gemengd! Uiteraard hebben we naast de buitenlakken ook andere soorten Sigma verf, zoals binnenlak, muurverf en beits! Kom gerust eens kijken in de winkel.

Sikkens Amersfoort

Ook voor Sikkens verf in Amersfoort en omstreken kun je prima naar één van onze servicepunten in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Sikkens Rubbol XD High Gloss voor je buitenkozijnen, of de welbekende muurverf Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Ook speciaal voor jou op kleur gemengd en klaar terwijl je wacht.