Verfwinkel Zevenbergen: Thuisin Zevenbergen

In het Noord-Brabantse Zevenbergen koop je je verf natuurlijk bij ons Servicepunt Zevenbergen. Je vindt ons aan de Campagneweg 3. Wij hebben in onze winkel alles wat je nodig hebt om jouw schilderklus tot een groot succes te maken. Wij adviseren en helpen je graag. Of het gaat over onze kwalitatief goede verf of de benodigde gereedschappen; bij ons vraag je niet snel mis.

Het assortiment, en eventuele acties kunnen afwijken van de webshop.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Bekende merken als Sigma en Sikkens

Wij bieden een groot assortiment bekende verfmerken zoals Sigma, Sikkens en meer! Jouw voordeel van zo’n grote verfwinkel is, dat wij alle soorten verf voor je op kleur mengen. Dat kunnen RAL kleuren zijn, Sikkens Rijks kleuren of de bekende Flexa kleur van het jaar. Kies zelf jouw favoriete merk verf en laat deze mengen in de mooiste kleur.Uiteraard zijn al onze mengmachines gecertificeerd en werken wij uitsluitend met originele producten en mengpasta's.

Jouw verf expert in Zevenbergen

Verf bestellen doe je het liefst bij de specialist. Wij zijn echte vakmensen die alleen de beste service en hoogste kwaliteit producten leveren. Jij profiteert van onze kennis en eerlijk advies, zo maak jij de juiste keuzes als het gaat om je verf bestelling. Door onze jarenlange ervaring weten we exact wat jij nodig hebt voor jouw schilderklus. 

In onze verfwinkel koop je naast muurverf en lakverf ook de benodigdheden en gereedschap voor jouw schilderklus. Denk aan verfemmer, afplaktape, schuurmiddelen, reinigers en meer. We adviseren je graag over de juiste roller en kwast, want ook dat is belangrijk voor het beste resultaat. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier.

Lakverf kopen in Zevenbergen

Of je een matte of zijdeglans binnenlak van het merk Sikkens zoekt of juist een hoogglans lak voor buiten van Sigma wilt. Voor elk soort lak ben je bij ons servicepunt in Zevenbergen aan het goede adres. Ook als je lakverf voor een bepaalde schilderklus zoekt. Zo slaag je ook voor traplak, een potje beits of vloerverf. Ben je op zoek naar bijpassende grondverf of multiprimer? Ook die hebben wij in het assortiment van onze verfwinkel in Zevenbergen, kom langs of bestel makkelijk online!  

Muurverf kopen in Zevenbergen

Woon jij in Zevenbergen, Krooswijk, Bosselaar of Torenveld en wil je goede muurverf kopen? Wij bieden je de beste muurverf voor zowel binnen- als buitenmuren. Muurverf van kwaliteitsmerken zoals Sigma en Sikkens, ook op kleur gemengd. Uit welke soorten muurverf kan je in onze verfwinkel in Zevenbergen kiezen? Hier een aantal opties:

 • Acrylverf: Dit is de meest gebruikelijke soort muurverf. Het is watergedragen en droogt snel. Acrylverf is duurzaam en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
 • Latexverf: Latexverf is ook watergedragen en wordt vaak gebruikt voor binnenmuren. Het is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vlekken.
 • Vlekbestendige verf: Deze verfsoort is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken. Het is handig in ruimtes waar muren snel vuil worden, zoals kinderkamers of gangen.
 • Schimmelbestendige verf: Deze verf is behandeld met stoffen die de groei van schimmels en meeldauw helpen voorkomen, waardoor het geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Welk type muurverf jij kiest is afhankelijk van de beoogde toepassing, de gewenste uitstraling en de omstandigheden in de ruimte of specifieke behoeften, zoals vlekbestendigheid of schimmelbestendigheid. Kan je wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste verf voor jouw schilderklus? Wij geven je graag tips en advies, kom langs! 

Glanzende of matte verf kopen in Zevenbergen

Goede verf is duurzaam, verkleurt niet en behoudt lang de prachtige uitstraling. Koop je verf van een kwalitatief goed merk zoals Sigma, Sikkens, Flexa en meer dan weet je dat deze verf makkelijk te verwerken is, goed hecht, snel droogt en ook populair is bij vakschilders. Schilderen als een pro is mooi, en jij kan jouw schilderklus naar een nog hoger niveau tillen wanneer je de juiste glansgraad kiest. Zo benadruk jij de sfeer en uitstraling nog eens extra. Maar wanneer koop je matte of juist glanzende verf? Hier een aantal tips:

 • Glansverf: Glansverf heeft een glanzende afwerking en is duurzaam. Het is gemakkelijk schoon te maken en wordt vaak gebruikt in keukens en badkamers.
 • Matte verf: Matte verf heeft geen glans en geeft een elegante uitstraling aan muren. Het verbergt onvolkomenheden in de muur, maar is minder bestand tegen vlekken dan glansverf. Matte verf past bij een woonkamer of denk aan een hal in landelijke stijl. 
 • Satin verf: Satin verf heeft een subtiele glans en is gemakkelijk schoon te maken. Het wordt vaak gebruikt in slaapkamers en woonruimtes om een rustige uitstraling te creëren.

Wil jij weten welke glansgraad het beste past bij jouw schilderklus? En ben je benieuwd met welke verf je precies die sfeer creëert die jij in gedachten hebt? Wij adviseren je graag, online of in de verfwinkel, neem gerust contact op!

Verf en advies online en in de winkel

Wat maakt onze online verfwinkel in Zevenbergen, zo bijzonder? Het antwoord is simpel: maximale keuzevrijheid voor jou, want:

 • Je kan naar de winkel komen, hier ontvang je persoonlijk advies
 • Je kan ook gemakkelijk online je verf bestellen, als je jouw keuze al gemaakt hebt
 • In de verfwinkel doe je kleur inspiratie op, bekijk en vergelijk kleurstalen
 • Bestel online je verf en haal hem later op in de winkel, wacht niet op de bezorger
 • Schilderen als een verf specialist? Wij geven je graag de beste schilder tips en trucs

Benieuwd? Maak gebruik van alle mogelijkheden en voordelige verf! Want wij hebben regelmatig verf aanbiedingen van de beste merken als Sigma, Sikkens en meer voor je. 

Goede bereikbaarheid

Is de verfwinkel in Zevenbergen makkelijk te bereiken met de auto? Ja, volg de N285 via De Langeweg, sla bij het kruispunt af en ga verder op de Blokweg en je kan direct door naar de Campagneweg 3. 

Reis je met het openbaar vervoer dan is er een bushalte aan de Blokweg en natuurlijk zijn wij ook per fiets te bereiken. 

Zijn er voldoende parkeerplekken? Ja, omdat wij gevestigd zijn op het bedrijventerrein parkeer jij jouw auto makkelijk bij de verfwinkel.