Servicepunt - Zevenbergen

In het Noord-Brabantse Zevenbergen koop je je verf natuurlijk bij ons Servicepunt Zevenbergen. Je vindt ons aan de Campagneweg 3. Wij hebben in onze winkel alles wat je nodig hebt om jouw schilderklus tot een groot succes te maken. Wij adviseren en helpen je graag. Of het gaat over onze kwalitatief goede verf of de benodigde gereedschappen; bij ons vraag je niet snel mis.

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Bekende merken als Sigma en Sikkens

Wij bieden een groot assortiment bekende verfmerken zoals Sigma, Sikkens en meer! Of je een matte of zijdeglans binnenlak van het merk Sikkens zoekt of juist een hoogglans lak voor buiten van Sigma wilt. Voor elk soort lak ben je bij ons servicepunt in Zevenbergen aan het goede adres. Verf voor een binnen- of buitenmuur, lakverf voor de binnenboel of een potje beits. Wij helpen je. Uiteraard zijn al onze mengmachines gecertificeerd en werken wij uitsluitend met originele producten en mengpasta's.

Echte vakmensen

Verf bestellen doe je het liefst bij de specialist. Wij zijn echte vakmensen die alleen de beste service en hoogste kwaliteit producten leveren. Door onze jarenlange ervaring weten we exact wat jij nodig hebt jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste roller en kwast, want ook dat is belangrijk voor het beste resultaat. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier.