Servicepunt - Nuth

Verf kopen in Nuth? In onze winkel Nuth vind je een bijzonder mooie winkel die gespecialiseerd is in verf. Professionele stylisten staan voor je klaar om jouw huis tot een sfeervol huis te maken. 

Let op! Dit servicepunt betreft een zelfstandige ondernemer. Het assortiment en de prijzen in de fysieke winkel kunnen daardoor afwijken van de webshop. Bel voor de actuele voorraad naar het servicepunt. 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:30 uur
Zondag Gesloten

Sigma verf en andere bekende merken

In onze winkel vind je een groot aanbod van bekende verfmerken zoals Sigma, Wijzonol, Boonstoppel en Sikkens. Of je nu op zoek bent naar een zijdeglans binnenlak van het merk Sigma of naar een hoogglans lak voor buiten van Sikkens. Bij ons servicepunt in Nutrh ben je aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar muurverf voor de buitenmuur, lakverf voor de binnenboel of een potje beits. Wij kunnen je helpen. Uiteraard zijn al onze mengmachines gecertificeerd en worden deze regelmatig onderhouden. Tevens werken wij uitsluitend met originele producten en mengpasta's. 

De beste verfwinkel van midden-Limburg

Verf bestellen doe je natuurlijk het liefst bij de specialist. Met trots kunnen we melden dat wij echte vakmensen zijn die alleen de beste kwaliteit producten en service leveren. Door de jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt jouw schilderklus. We adviseren je graag over de juiste kwast en roller, want ook dat is belangrijk voor het beste resultaat. Heb je nog vragen over de verwerking van de verf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verfspecialisten helpen je met alle plezier. 

Goede bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Nuth zit centraal gevestigd. De winkel is heel centraal gelegen en goed bereikbaar per fiets of auto. Kom eens gezellig langs in onze winkel en onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen.