Onlineverf.nl

Sigma S2U Satin


De zijdeglans voor buiten. De kwalitatieve lak van Sigma voor buiten wordt na droging keihard en is bestand tegen de weersinvloeden. Door de hardheid van de S2U Satin kan kras- en slijtvastheid worden gegarandeerd. Deze hardheid wordt mede veroorzaakt door de toepassing van polyurethaan-alkydhars.

Belangrijkste kenmerken van de Sigma S2U Satin:

  • Gemakkelijk verwerkbaar.
  • Egaal van aanzien.
  • Goede vloeiing.
  • Goede dekking.
  • Kras- en slijtvast.
  • Gemakkelijk reinigbaar.

Sigma S2U Satin

Zoals hierboven te lezen is, is deze lak gemakkelijk te verwerken. Denk daarbij altijd aan een goede professionele kwast. Dit zorgt ervoor dat het aanbrengen van de lak een stuk makkelijker gaat. Je koopt immers een professioneel product. De verf heeft de eigenschap dat hij goed vloeit. Daar hoort uiteraard professioneel gereedschap bij, zoals een ProGold kwast voor buiten.

Bekijk kwasten > 

Na droging is de Sigma S2U Satin mooi egaal van aanzien. Je kunt dus genieten van een stralend oppervlak dat goed bestand is tegen (weer)invloeden van buitenaf.

De dekking van de lak is zeer goed te noemen. De ervaringen van zowel ons schildersbedrijf als onze klanten zijn positief. Dit komt mede door het feit dat de lak kras- en slijtvast is, waardoor de laklaag niet snel beschadigd zal raken. Ook wanneer de laklaag vies is geworden is deze prima te reinigen. De laag is namelijk ook bestand tegen schoonmaakmiddelen die in huis worden gebruikt.

Geringe donkervergeling


De Sigma S2U Satin is een van de weinige lakken op alkydbasis die weinig donker vergeeld. Donkervergeling treedt op wanneer er weinig tot geen UV licht aan het oppervlak komt. Hierdoor kan het voorkomen dat met name in de hoeken (donkere plekken) meer donkervergeling optreedt.

Toepasbaar op meerdere ondergronden


De Sigma S2U is toepasbaar op verschillende ondergronden zoals hout, kunststof en metaal. Belangrijk is dat de juiste primer wordt gebruikt. Hout bijvoorbeeld kan behandeld worden met de Sigma S2U Primer. Maar kunststof en metaal dienen voorzien te worden van een multiprimer. Een veelgebruikte primer hiervoor is de Sigma Multiprimer Rapid. Deze universele multiprimer is geschikt
voor bijna alle ondergronden.

Meer Sigma?

Bekijk alle Sigma S2U lakken hier of ga direct naar de totale collectie:

Shop alle Sigma >