Onlineverf.nl

Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss verf kopen? Dat doe je vanzelfsprekend bij Onlineverf.nl. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit type verf en bieden deze tegen de meest aantrekkelijke prijzen aan. Dit type verf van Sigma is een superieure lakverf die het hele jaar door soepel verwerkbaar is. Je kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat er direct een duurzame, bolle glans. Sigma S2U Allure Gloss dekt zeer goed, is gemakkelijk te reinigen én kras- en slijtvast. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. Het is zeer geschikt als eindlaag op de Allure primer. Wil je dus graag Sigma S2U Allure Gloss verf tegen een scherpe prijs kopen? Bestel deze verf dan direct en vrijblijvend bij Onlineverf.nl.

Sigma S2U Allure Gloss

Jouw voordelen bij Online Verf

Sigma s2U Allure Gloss Verf kopen bij Online Verf biedt jou de volgende voordelen:

 • Snelle levering
 • Voordeligste verf webshop
 • Gratis online advies
 • Achteraf betalen

Klantenservice


Waarom Onlineverf?

 • Gratis verzending
  Gratis geleverd met PostNL*
 • Voordeligste verf webshop
  Bekende merken tot 40% goedkoper!
 • Gratis online advies
  30 jaar ervaring in het assortiment
 • Achteraf betalen
  Bij ons kun je ook achteraf betalen!

Sigma S2U Allure Gloss koop je bij Onlineverf.nl

Sigma S2U Allure Gloss is een super sterke en duurzame hoogglansverf voor buiten. Geschikt voor alle seizoenen. Tevens is deze verf extra duurzaam dankzij de toevoeging van het door Sigma ontwikkelde Dual Guard System (DGS). Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging. Als je gaat voor het beste resultaat, adviseren wij om voor deze verf van professionele kwaliteit te kiezen. Waarom? Het is namelijk verf waarmee de vakman ook werkt. En gelukkig hoeft goede verf niet duur te doen. Als je kiest voor professionele lakverf van Sigma, ben je op langere termijn goedkoper uit en heb je het allerbeste resultaat.

Ik koop mijn Sigma S2U Allure Gloss verf bij de specialist

Je hebt vast wel eens van deze verfsoort gehoord. En of het klopt dat hij 10 jaar mee gaat? Ja! Dat kan! lees de product info goed door of neem contact op voor een advies op maat. 10 jaar schilder vrij bestaat! Naast de mooie volle hoogglans lak, kun je deze verf ook gebruiken tot het vriespunt. Dus 4 seasons verf! De Sigma S2U Allure gloss is eigenlijk wel het neusje van de zalm op verfgebied. Deze bestel je altijd bij Onlineverf.nl.

Bekijk alle Sigma verf