Onlineverf.nl

Universol

Universol is de vervanger voor ammonia en is biologisch afbreekbaar. Deze superontvetter is door zijn samenstelling bijzonder veilig voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol veel gebruikt als verfreiniger.

(5 Liter verpakking tijdelijk niet leverbaar)

Vanaf €9,25

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1,05,0
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Liter

1,0, 5,0

Universol

Universol is de vervanger voor ammonia en is biologisch afbreekbaar. Deze superontvetter is door zijn samenstelling bijzonder veilig voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt dit product veel gebruikt als verfreiniger. Daarnaast wordt Universol vaak gebruikt als allesreiniger in fabrieken, schoonmaakbedrijven, grootkeukens enz. Het product kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet.

Universol schuimt niet en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak na de reiniging hoeft te worden nagewassen. Door de unieke  samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Dit product is enorm geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen verfsoorten.

Dus als je op zoek bent naar een goede ontvetter die niet stinkt, dan is dit een zeer goede keuze. Het grote nadeel van ammonia is dat het erg stinkt. Daar heeft deze ontvetter absoluut geen last van!

(5 Liter verpakking tijdelijk niet leverbaar)


Waarom is Universol belangrijk?

Het ontvetten van het te schilderen oppervlak is belangrijker dat de meeste mensen denken. Ontvetten zorgt er namelijk voor dat de hechting van de verf wordt verbetert. Hechting is eigenlijk het meest belangrijke tijdens het schilderen. Natuurlijk is het ook van belang dat je juiste laagdikte aanbrengt, maar je wilt natuurlijk niet dat de verf weer los laat.

Wat verder nog erg belangrijk is bij het ontvetten, is dat wanneer je ontvetter gebruikt, je altijd naspoelt met schoon water! De praktijk leert helaas dat veel mensen dit vergeten, waardoor de hechting alsnog niet goed gaat. Als je aan de slag gaat het een ontvetter, zoals bijvoorbeeld Universol, zorg dat altijd voor een emmer met schoon water. Nadat je het oppervlak hebt behandeld met de ontvetter spoel je altijd na het schoon water. Door het naspoelen voorkom je dat er resten van de ontvetter achterblijven op de lak.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.