Onlineverf.nl

ProGold Patentpunt Kwast

ProGold Patentpunt Kwast is een handgemaakte patentpuntkwast met blankgelakte steel is vervaardigd uit zwart Chinees varkenshaar ( Hankow ). Deze haarsoort wordt gekenmerkt door zijn zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en maakt deze kwast zeer geschikt voor het verwerken van synthetische grond- en aflak systemen.

Vanaf €3,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1012141618
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Gebruik

Hout / staal / kunststof

Soort

Ronde kwasten

Verfbasis

Terpentine

Kwaliteit

Professionele kwast

Merk

Maat

10, 12, 14, 16, 18

ProGold Patentpunt Kwast

ProGold Patentpunt Kwast is een handgemaakte patentpuntkwast met blankgelakte steel is vervaardigd uit zwart Chinees varkenshaar ( Hankow ). Deze haarsoort wordt gekenmerkt door zijn zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en maakt deze kwast zeer geschikt voor het verwerken van synthetische grond- en aflak systemen. Deze kwasten onderscheiden zich in een betere grip, voor de schilder, maar ook een betere grip op het te schilderen werk. Randjes kunnen beter besneden worden en de haren zelf zijn van hogere kwaliteit. Investeren in een goede kwast is een goede investering. Wanneer je een kwast goed behandeld, gaat hij een leven lang mee. geschikt voor alkyd of ook wel synthetische kwaliteit verf op terpentine basis.

Dus als je op zoek bent naar een echt goede kwast voor je alkyd verven, dan is dit de beste keuze! Van alle kwasten van ProGold is dit een van de betere kwasten die er in het assortiment te verkrijgen is. Kies dus voor kwaliteit en probeer deze kwast!


Kenmerken

  • Ronde handgemaakte kwast
  • Chinees varkenshaar (Hankow)
  • Voor synthetische grond- en aflakken
  • Maat 8 t/m 20

Toepassing

Ronde kwast van Chinees varkenshaar (Hankow), geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


Maat

De ProGold Patentpunt Kwast is verkrijgbaar in de maten 10, 12, 14, 16, 18 en 20.


Tip van de schilder

Wanneer je de kwast schoon wilt maken, trek dan goed alle haren uit elkaar tijdens het reinigen. Zo houdt je de kwast voor jaren lang goed.
Een kwast kan wel een levenlang mee gaan, wanneer je hem op de juiste manier behandeld. Nadat de verf helemaal uit de kwast is, kun je de kwast droog maken
door de kwast tussen de beide handen heen en weer te rollen in een plastic strijkvaatje. Doe dit niet zonder het strijkvaatje. want dan zit de verf overal waar je het niet hebben wilt.

 

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.