Onlineverf.nl

Progold Allesreiniger 5 liter

Progold Allesreiniger is geschikt als vervanger van ammonia en is een zeer krachtige niet schuimende ontvetter. Dus zoek je een allesreiniger die multifunctioneel is? Bestel dit product van Pro Gold en ervaar het gemak!

39,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

5 liter

Merk

Progold Allesreiniger

ProGold allesreiniger is een niet schuimende ontvetter en is dan ook geschikt als de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor het te schilderen oppervlak. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.


Kenmerken:

  • Vervanger voor ammonia.
  • Biologisch afbreekbaar.
  • Reinigt de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond.
  • Schuimt niet.

Kenmerkenblad: Progold Allesreiniger


Bestel Progold Allesreiniger simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Progold Allesreiniger altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.
Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.