Onlineverf.nl

Progold Acrylaatkit Interieur

Progold Acrylaatkit Interieur is een professionele kit voor binnen. Ideaal voor het dichten van naden en kieren. Voor extra sterke kwaliteit kies dan de Progold Acrylaatkit Exterior.

Vanaf €2,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad
Wit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Kleur

Wit

Inhoud

310 ml

Merk

Progold Acrylaat Interieur

Progold Acrylaatkit interieur is een elastische en professionele kit op basis van acrylaat dispersie. Daardoor is de kit geschikt voor binnentoepassing in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. De kit is ideaal voor het dichten van naden en kieren. Voor extra sterke kwaliteit kies dan de Progold Acrylaatkit Extrerior


Kenmerken:

  • Plasto elastische kit op basis van acrylaatdispersie
  • Voor binnenshuis gebruik
  • Hoge duurzaamheid
  • Soepele verwerking
  • Uitstekende overschilderbaarheid
  • Goed vervormbaar

Inhoud 310 ml

Kleuren: Wit


Houdbaarheid:

In gesloten originele verpakking op een droge plaats bij een temperatuur tussen +5°C en + 25°C tot 18 maanden na productiedatum.


Ondergrond condities:

Materiaal: in het algemeen hecht ProGold Acrylaatkit Interieur, zonder primer, goed op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk, cellenbeton, gelakt hout, geanodiseerd aluminium en hard PVC.

Conditie: schoon, droog en draagkrachtig

Voorbehandeling: zeer sterk zuigende ondergronden voorstijken met een mengsel van 1 deel ProGold Acrylaatkit en 3 delen leidingwater.

Fysische gegevens: 

Vorstbestendigheid tijdens transport: tot -15°C
Toelaatbare vervorming: +/- 12,5%
Temperatuurbestandheid na uitharden: van -20°C tot +75°C


Hoe te gebruiken:

De top van de koker afsnijden, vervolgens de spuitmond erop draaien en die afsnijden naar gelang de voegbreedte. Het is te verwerken met een handkitpistool, luchtdrukkitpistool of plamuurmes.

De kit direct na applicatie afwerken. Na droging is de kit bestand tegen incidentele vochtbelasting. Gereedschap direct reinigen met leidingwater, gedroogde kit mechanisch verwijderen.

Voegbreedte: minimaal 4 mm, maximaal 25 mm.

Overschilderen: 

Na volledige droging, zowel met producten op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Overschilderen met hooggevulde dispersieverven kan barstvorming in de verf geven.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.