Onlineverf.nl

Progold Aandrukspatel

Als je aan het behangen bent, is het handig dat je een aandrukspatel gebruikt. Dit is een ideaal product voor het gladstrijken van o.a. glasvliesbehang. De spatel ligt goed in de hand en dat is wel zo lekker!

9,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Progold Aandrukspatel

Progold aandrukspatel is een ideaal product voor het glas strijken van het glasvlies behang.
Een stevige spatel om makkelijk vast te houden.

Na het plakken kunt u met deze spatel alle luchtbellen en oneffenheden glad strijken


Bestel Progold aandrukspatel nu simpel en snel op Onlineverf.nl

U bestelt Progold aandrukspatel altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.