Onlineverf.nl

Meesterhand Muurverfroller

Meesterhand Muurverfroller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van meerdere soorten (muur)verven. Neemt tot 6 maal haar eigen volume aan vloeistof op en geeft heeft een gelijkmatige afgifte. In vergelijk met andere vachten spatarm.

Vanaf €1,30

inclusief btw
Dit product is op voorraad
10cm Glad Werk12 cm Dubbeldik Glad Werk18 cm Glad Werk20 cm Grof Werk25 cm Glad Werk
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Gebruik

Beton / muur

Soort

Muurverf rollers

Merk

Maat

10cm Glad Werk, 12 cm Dubbeldik Glad Werk, 18 cm Glad Werk, 20 cm Grof Werk, 25 cm Glad Werk

Meesterhand Muurverfroller

Meesterhand Muurverfroller is een zeer goede roller voor ”gewone” muren en plafonds. Je kunt denken aan muren waarop pleisterwerk of glasweefselbehang is aangebracht. Daarnaast is deze roller ook geschikt voor het grove werk zoals wanden met een structuur zoals spachtelputz, sierpleister en bakstenen ondergronden. Na gebruik kun je de muurverfrollers uitspoelen zodat je hem vaker kunt gebruiken.Wil je een spiegelglad resultaat? Kies dan voor de Meesterhand Microvezel Muurverfrollers.

Er zijn verschillende rollers te selecteren. De rollers ”glad werk” met een poolhoogte van 13 mm zijn geschikt voor gladde en licht gestructureerde ondergronden zoals pleisterwerk, glasweefsel, fijn spachtelputz, beton en reeds geschilderde bakstenen. De rollers ”grof werk” hebben een lange poolhoogte* (poolhoogte 21 mm) en kun je gebruiken voor het schilderen van grove ondergronden zoals sierpleisters, grof spachtelputz en ruig baksteen. Door de langere poolhoogte komt de verf goed in de poriën.


Eigenschappen:

  • Universele muurverfrol
  • Voor alle ondergronden geschikt
  • Poolhoogte  is 13 mm en 21 mm
  • Polyamide vachtroller
  • Verkrijgbaar in maat 10 cm, 18 cm en 25 cm

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.