Onlineverf.nl

Koopmans Teakolie

Koopmans Teakolie dient als beschermende en opnieuw kleurgevende behandeling van vooral hardhouten meubelen en, schuttingen en vlonders in de tuin. Teak olie is ideaal te verwerken met het spuit systeem van Wagner of met de kwast.

Vanaf €10,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad
0.75 liter
Transparant bruin
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0.75 liter

Kleur

Transparant bruin

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

14 m2

Verfbasis

Terpentine

Koopmans Teakolie

Koopmans Teakolie wordt gebruikt voor een beschermende en opnieuw kleurende behandeling voor met name hardhouten meubelen en schuttingen en vlonders in de tuin. Teak olie is ideaal te verwerken met het spuit systeem van Wagner of met de kwast.


Toepassing:

Teakolie o.a. gebruiken op:

  • Teakhout
  • Tuinmeubels
  • Vlonders
  • Schuttingen
  • Gepotdekselde houten delen

Kenmerkenblad: Teakolie
Website fabrikant: Koopmans


Bestel Koopmans Teakolie simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Koopmans Teakolie altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.