Onlineverf.nl

Hammerite Antiroest Grondverf

Hammerite Antiroest Grondverf is een terpentineverdunbare, effectieve, beschermende grondlaag voor onbehandeld en verroest metaal en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze grondverf stop het roestproces en is roestwerend.

 

14,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0,5 liter

Merk

Ondergrond

Metaal

Type

Buitenverf

Hammerite Antiroest Grondverf

Hammerite Antiroest Grondverf is een terpentineverdunbare, effectieve, beschermende grondlaag voor onbehandeld en verroest metaal en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze grondverf stop het roestproces en is roestwerend. Hammerite NR. 1 Anti Roest Grondverf hecht uitstekend. Dit product is niet geschikt om te gebruiken op non-ferro metalen zoals zink, aluminium en gegalvaniseerd metaal.

Website fabrikant: Hammerite


Kenmerken

  • Stopt en weert roest
  • Uitstekende hechting
  • Egaliseert het oppervlak
  • Biedt een beschermende grondlaag

Toepassingen

Grondverf kan gebruikt worden voor:

  • Trap (staal, gietijzer, gecoat staal)
  • Tuinmeubelen (staal, gecoat staal)

Eigenschappen

Afwerking: Mat
Verbruik: 10-12 m2 per liter
Verpakking: 250 ml blik, 500 ml blik
Overschilderbaar na: Na minimaal 4 uur
Verwerken tussen: 10°C en 25°C

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

 


Bestel Hammerite Antiroest Grondverf simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Hammerite Antiroest Grondverf altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.