Onlineverf.nl

Farrow & Ball kleurenwaaier

Farrow & ball kleurenwaaier is een handige kleurenwaaier met alle 139 actuele Farrow & Ball kleuren. Met deze waaier maak je altijd de beste keuze voor de juiste kleur verf.

39,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Merk

Farrow & Ball

Farrow & Ball kleurenwaaier

Farrow & Ball kleurenwaaier is een handige kleurenwaaier met alle 139 actuele Farrow & Ball kleuren! Met deze kleurenwaaier maak je altijd de beste keuze voor de juiste kleur verf. De kleuren zijn prachtig, van vergrijsde kleuren tot chique donkere kleuren, welke in ieder huis prachtig zullen staan.

De uitstraling van deze verf kunt u het beste beoordelen via deze orginele kleurenkaart. Er zijn veel Farrow & Ball fans over de hele wereld die met name als accentwand in hun huis graag deze kleuren gebruiken.

Kom je er even helemaal niet meer uit en vind je het lastig om kleuren te combineren? Geen probleem! Meek snel een afspraak met een van onze stylisten en laat een mooi kleurenplan voor je maken. Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail!

De kleuren van Farrow & Ball kunnen in ieder gewenste verf gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan muurverf van Sigma Coatings, Sikkens, Boonstoppel, Wijzonol etc. Maar ook in alle lakken. ( Er is een kleine kans dat de kleur afwijkt in een gemengde basis)

Website fabrikant: Farrow & Ball


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor het optimale beeld. Zo weet je zeker dat je de kleur overal mooi vind. Let hierbij vooral op de eventuele glans verschillen.

De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in een zijde- of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een matte muurverf.

Neem snel een kijkje in ons assortiment van Farrow & Ball!


 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.