Onlineverf.nl

Farrow & Ball kleurenwaaier

(0)

Farrow & Ball kleurenwaaier is een handige kleurenwaaier met alle actuele Farrow & Ball kleuren! Met deze kleurenwaaier maak je altijd de beste keuze voor juiste kleur verf. De kleuren van Farrow & Ball kunnen in ieder gewenste verf gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan muurverf van Sigma Coatings, Sikkens, Boonstoppel, Wijzonol etc. Maar ook in alle lakken.

39,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Farrow & Ball kleurenwaaier

Farrow & Ball kleurenwaaier is een handige kleurenwaaier met alle actuele Farrow & Ball kleuren! Met deze kleurenwaaier maak je altijd de beste keuze voor juiste kleur verf. Farrow & Ball kleuren zijn prachtige vergrijsde kleuren welke in ieder huis prachtig zullen staan. Daarnaast bevat de kleurenkaart voorbeelden van de verschillende afwerkingen die mogelijk zijn. De uitstraling van deze verf kunt u het beste beoordelen via deze orginele kleurenkaart. Er zijn veel Farrow & Ball fans over de hele wereld die met name als accentwand in hun huis graag deze kleuren gebruiken. Lastig om te combineren? Neem contact op met onze stylisten, zij helpen je aan het allermooiste advies.

De kleuren van Farrow & Ball kunnen in ieder gewenste verf gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan muurverf van Sigma Coatings, Sikkens, Boonstoppel, Wijzonol etc. Maar ook in alle lakken.


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor een optimaal beeld. Let op eventuele glans verschillen. De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in zijde of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld matte muurverf. Onze stylisten helpen graag verder.


 

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Zelf een review toevoegen

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.